Специалният пратеник на македонското правителство за разрешаване на спора между

...
Специалният пратеник на македонското правителство за разрешаване на спора между
Коментари Харесай

Освободиха Бучквоски от ролята на преговарящ с България

Специалният делегат на македонското държавно управление за разрешаване на разногласието сред управляващите в Скопие и София Владо Бучковски е освободен от тази служба, потвърдиха от държавното управление, предава bTV.

Вчера на КСНС в София президентът Румен Радев разгласи, че всички съществени политически партии са се обединили към позицията, че европреговорите на Скопие не могат да се обвързват със периоди, а единствено с реализиране на съответни резултати във връзка с Договора за добросъседство от 2017 година и най-много отбрана от дискриминация на македонските българи.

Очакванията на Скопие (и Бучковски) бяха, че новото държавно управление ще промени позицията на София и ще бъде комплициран завършек на ветото за договаряния за Европейски Съюз.
Свързани вести България разгласи позицията си за Северна Македония ВИДЕО Нинова утвърди решението за Северна Македония Двойна игра със Скопие на кабинета е парадокс. В РСМ си играят на негоден телефон и разчитат пазарлък Визитата на Кирил Петков в Скопие се отлага
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР