Специалният пратеник на Китай за Близкия изток Джай Дзюн участва

...
Специалният пратеник на Китай за Близкия изток Джай Дзюн участва
Коментари Харесай

Китайският спецпратеник за Близкия изток участва в международна хуманитарна конференция в подкрепа на цивилното население в Газа

Специалният делегат на Китай за Близкия изток Джай Дзюн взе участие в интернационална филантропична конференция за поддръжка на цивилното население в Газа, която се организира в Париж на 9 септември. В нея участваха водачи или представители на Франция, Палестина и други страни, както и ръководители на Организация на обединените нации, Европейски Съюз и други интернационалните и районни организации.

Джай Дзюн уточни, че продължаващият към този момент месец боен спор сред Палестина и Израел е предизвикал доста жертви и ранени измежду цивилното население, а филантропичната обстановка там се е влошила внезапно. 

Китай е надълбоко смутен от обстановката в Газа и се опълчва на всевъзможни дейности против цивилни жители и в нарушаване на интернационалното филантропично право, като в същото време поддържа всички старания за облекчение на обстановката и възобновяване на мира. Пекин приветства всевъзможни начинания за отбраната на цивилните жители и облекчаването на филантропичната рецесия, както и поддържа справедливото право на палестинския народ на независима страна. Надяваме се Палестина и Израел да съществуват дружно и да спомагат за дълготрайния мир, акцентира Джай Дзюн.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР