Специални екипи ще имат задължението да предприемат действия срещу така

...
Специални екипи ще имат задължението да предприемат действия срещу така
Коментари Харесай

Създават специални екипи срещу незаконните партита в Гърция

Специални екипи ще имат задължението да подхващат дейности против по този начин наречените корона празненства в Гърция. Те ще би трябвало да постановат санкции на уредниците и участниците на противозаконните прояви. Това разгласи гръцкият заместник-министър по гражданската отбрана Никос Хардалиас.

Около 3000 студенти и младежи се събраха на територията на Солунския университет в събота вечерта на празненство със мощна музика и танци. Веселбата е в прорез с пандемичните правила и ограниченията за сигурност.

Участници в събитието качиха видеоклипове в обществените мрежи. От изявленията излиза наяве, че това е единствено едно от по този начин наречените корона празненства в страната.

Младежите все по-трудно се преценяват с наложените ограничавания, които не разрешават музиката в заведенията за хранене и питейните заведения. Тези празненства се провеждат посредством обществените мрежи и нормално стават известни на идващия ден.

Заместник-министърът по гражданската отбрана сподели, че тези празненства могат да популяризират ковид и акцентира, че епидемиологичните индикатори в страната остават високи, а постигането на имунитет посредством имунизации е към момента надалеч.

Междувременно здравните управляващи в Гърция показаха угриженост от противозаконните празненства на остров Миконос в наети вили - процедура, която процъфтяваше и предишното лято през първата година от пандемията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР