Специализираният наказателен съд отложи първото разпоредително дело срещу бившия външен

...
Специализираният наказателен съд отложи първото разпоредително дело срещу бившия външен
Коментари Харесай

Отложиха първото разпоредително дело срещу Даниел Митов

Специализираният углавен съд отсрочи първото разпоредително дело против някогашния външен министър Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ... към профила и неговия зависещ Христо Ангиличин, съобщи кореспондент на Novini.bg. Двамат са упрекнати за закононарушение по работа и занемареност.

На съвещанието през днешния ден трябваше да бъдат изчистени възможни процесуални спънки за предоставяне ход на делото и то да тръгне, както плануват последните промени в Наказателно-процесуален кодекс. Даниел Митов се яви без бранител в съда, тъй като юрист Ина Лулчева е в годишен отпуск и не е получила призовка за делото. Бившият външен министър упорства на наличието на своя юрист. Защитник на Христо Ангиличин ще бъде юрист Ботев.

Отсъствието на юрист Лулчева, което е процесуално нарушаване, докара до отсрочване на идващото правосъдно съвещание на 16 февруари 2018 година Съдът разпореди да бъдат призовани представители на министерство на финансите и министерство на външните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР