Специализираната прокуратура ще внесе в Специализирания наказателен съд искането си,

...
Специализираната прокуратура ще внесе в Специализирания наказателен съд искането си,
Коментари Харесай

Нови подробности около шефа на ТАД Груп Иван Тодоров

Специализираната прокуратура ще внесе в Специализирания углавен съд настояването си, на арестувания притежател на компанията, разследвана за хакерската офанзива в Национална агенция за приходите Иван Тодоров да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража ".

Тодоров беше задържан през вчерашния ден заран на Летище София при идването си у нас от Истанбул. В компютрите на компанията му обвиняването твърди, че е разкрило източените данни от Националната организация по приходите.

По обед се чака и изключително изказване на Специализираната прокуратура, на която е оповестено, че ще бъдат изнесени нови елементи от следствието за кибертероризъм, осведоми bTV.

Междувременно Национална агенция за приходите също приготвят конференция през днешния ден във връзка подхванатите дейности от тяхна страна, свързани с неоторизирания достъп до данни.

Следобед стартира работа и основаната поради хакерската офанзива - парламентарна краткотрайна анкетна комисия за изясняване на всички обстоятелства и условия към случая с източените данни от Национална агенция за приходите. Извикани за чуване са представители на Национална агенция за приходите, Министерство на вътрешните работи и ДАНС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР