Специализирана полицейска операция се извършва на територията на област Варна,

...
Специализирана полицейска операция се извършва на територията на област Варна,
Коментари Харесай

Шофьорите да внимават: Специализирана полицейска операция във Варна!

Специализирана полицейска интервенция се прави на територията на област Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg . За това заяви гл. контрольор Петко Камбуров, шеф на бранш " Пътна полиция " по време на брифинг. Освен чиновници на Министерство на вътрешните работи в акцията вземат участие и представители на Национална агенция за приходите, Агенция " Митници ", АПИ и Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ".

" От Министерство на вътрешните работи се правят цялостни инспекции, свързани с целия ЗДвП по повод дееспособност на водачите и техническа редовност на автомобила. От Национална агенция за приходите ревизират коли от над 3,5 тона. От АПИ извърват инспекции на тежкотоварни коли във връзка с възможни маси и размери, а Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " ревизира притежаваните лицензи ", посочи той. 

Има открити извършители. Хванати са 2 товарни автомобила без документи, един от тях е без преминат механически обзор. Има арестуван лидер с 1,34 промила алкохол в кръвта. Той е управлявал и механически неизправно МПС, в което е превозвал 4 необезопасени деца, сподели още гл. контрольор Петко Камбуров. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР