Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението

...
Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението
Коментари Харесай

Акция Антидрога в Петричко! Откриха ниви с канабис край селата Драгуш и Яково

Специализирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции е извършена от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград.

През вчерашния ден, от полицейски чиновници на РУ-Петрич са открити засадени към 546 тревисти растения с общо тегло към 886 кг. Около 423 растения от тях с общо тегло към 594 кг са били засадени в самостоятелен сектор в землището на с. Драгуш, а останалите към 123 растения, тежащи общо към 292 кг са били засадени в землището на с. Яково, общ. Петрич. След изработен полеви тест всички те са реагирали позитивно на канабис. За случаите е известена компетнетната прокуратура и са формирани досъдебни производства.

В хода на интервенцията, при опит да изкорени и изхвърли към 5 тревисти растения, засадени в дворно място на фабрика за преправка на плодове и зеленчуци в с.Дагоново, общ. Белица, от полицейски чиновници на РУ-Разлог е арестуван 25-годишен мъж от гр. София. След изработен полеви тест растенията са реагирали позитивно на канабис с общо тегло към 2,7 кг. По случая е обазувано досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР