Специализирана полицейска операция, насочена срещу нерегламентираното съхранение и разпространение на

...
Специализирана полицейска операция, насочена срещу нерегламентираното съхранение и разпространение на
Коментари Харесай

Две засукани мадами красят ареста в Пловдив, спипаха ги да...

Специализирана полицейска интервенция, ориентирана против нерегламентираното предпазване и разпространяване на акцизни артикули без бандерол, бе извършена през вчерашния ден от чиновници на ОДМВР – Пловдив. Общо са конфискувани над 25800 къса цигари и близо 290 кг нарязан тютюн. Образувани са три бързи производства и 5 предварителни инспекции за закононарушения. Значително количество от контрабандните папироси – 14540 къса, били открити в магазин за перилни препарати в Карлово, стопанисван от 63-годишна жена.

Още 9735 къса, 65 кг нарязан тютюн и два електрически уреда за пълнене на цигарени гилзи са иззети от търговски обект и прилежащи жилищни пространства в квартал “Столипиново” в регионалния град. Като обвинени за противозаконната активност в ареста на Шесто районно управление (на МВР) са арестувани две пловдивчанки, на 33 и 74 години.


Същата мярка за неотклонение е взета в районно управление (на МВР) – Труд по отношение на 20-годишен юноша, който в частен парцел в село Войсил съхранявал 221 кг наситнена тютюнева листна маса. В хода на спецакцията инспекции са осъществени и в павилион за продажба на вестници на територията на Второ районно управление (на МВР) в Пловдив, както и на адреси в град Хисаря и селата Калояново, Крушево и Дълбок извор. На улица в село Първенец пък била засечена 30-годишна жена, която носела саморъчно свити цигари и тютюн.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР