Специалистите са категорични, че максималният дневен прием на захар не

...
Специалистите са категорични, че максималният дневен прием на захар не
Коментари Харесай

Ако спрете да ядете ЗАХАР, с вас ще се случи ТОВА

Специалистите са безапелационни, че оптималният дневен банкет на захар не трябва да надвишава 6 лъжички. Много хора обаче не се вслушват в препоръките им и си похапват всички тези пакетирани пасти, вафли и кексчета, без да си дават сметка, че наличието на захар в тях неведнъж надвишава тази дневна доза.

За доста от нас отводът от захар е непостижимо сложна задача, защото потреблението на тази съставки ни подарява с възприятие за задоволеност, а и също така работи като гориво за мозъка.
 Неподозираните приложения на захарта Неподозираните приложения на захарта
В последните години трендовете в здравословното хранене бялата захар от ден на ден бива замествана с всевъзможни  подсладители и зам...

Ако въпреки всичко решите да се откажете от захарта, добре е да сте осведомени с изгодите от това. Те не са по никакъв начин за подценяване, по тази причина в този момент е моментът да преосмислите метода си на живот и най-много менюто си.
До какво води отводът от захар? • Пълноценен сън;
Това е едно от първите неща, на които ще станете очевидец, когато се откажете от потреблението на захар. Знаете, че похапването на сладки неща ни кара да се усещаме доста по-енергични. Ако директно преди сън изядем вафла, бонбон или различен сладкиш, може да имаме проблеми със заспиването. Ето за какво отводът от захар ще ни подари с пълностоен и здравословен сън.

• Без бръчки и пъпки;
Не е загадка, че захарта способства за появяването на пъпки и бръчки. Това е втората основна причина, поради която си коства да се откажем от всички тези вкусни, само че нездравословни сладкиши, препълнени със захар.
• Контрол върху апетита;  6-те храни, които могат да съсипят щитовидната жлеза 6-те храни, които могат да съсипят щитовидната жлеза
Полезно е да знаме, че храната, която одобряваме, не въздейства само на тежестта ни. Различните храни повлияват по друг метод върху с...

Истината е, че колкото повече сладко похапваме, толкоз повече ни се усилва апетита освен към него, само че и към останалите храни. Спрете да ядете захар и незабавно ще усетите по какъв начин желанието да изядете всичко, изпречило се пред погледа ви, внезапно ще намалее.
• По-добро здраве.
Отказът от захар ще подейства удобно върху цялостното здраве на човек. Когато понижим приема на тази съставна част, ще понижим и шанса за развиването на някои заболявания като диабет, астма и други, свързани със сърцето.

Забранете си потреблението на захар и се радвайте на един доста по-пълноценен живот!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР