В Районното полицейско управление – Ветово е започнала проверка по

...
В Районното полицейско управление – Ветово е започнала проверка по
Коментари Харесай

Пияни мъже заплашваха медици в Спешния център във Ветово

В Районното полицейско ръководство – Ветово е почнала инспекция във връзка сигнал за хулиганска демонстрация в постройката на ФСМП – Ветово, оповестиха от ОДМВР – Русе.

Около 15 часа в събота, 18 май, в полицията е постъпил сигнал за скандал в постройката на ФСМП - Ветово.

Незабавно на място е изпратен екип от полицейски чиновници. Униформените открили, че абсурдът е провокиран от двама мъже на възраст 31 и 28 година, които били във очевидно нетрезво положение.

Пред служителите на реда те обяснили, че мотив за визитата им в Спешния център са пострадвания, породени им в резултат на ритване и хапане от кон, благосъстоятелност на единия от мъжете.

Дежурните медици от ФСМП - Ветово ги прегледали и ги насочили за следващо лекуване в болнично заведение. Двамата обаче поискали да бъдат закарани до болничното заведение с кола за спешна помощ на Центъра. Медиците отказали, след което двамата мъже почнали да им насочат обидни думи, закани за физическа разпра и псувни.

Случаят е документиран, като е заведена кореспонденция. Сега полицията обяснява обстоятелствата и събитията по случая, поради осъществените от двамата мъже дейности, които жестоко са нарушили публичния ред и са изразили очевидно пренебрежение към обществото и чиновниците от ФСМП - Ветово.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР