Специалисти от Национално осигурителния институт ще отговорят на въпросите на

...
Специалисти от Национално осигурителния институт ще отговорят на въпросите на
Коментари Харесай

Организират голям форум за бъдещи родители в Колодрума

Специалисти от Национално осигурителния институт ще отговорят на въпросите на пловдивските родители, свързани с майчинството от административна позиция по време на профилирания здравен конгрес за бъдещи и сегашни родители „ Мама знае “, който ще се организира на 8 и 9 април в спортна зала „ Колодрум “ с поддръжката на Община Пловдив.
Прочетете още
Главен специалист по обезпечаване към Национален осигурителен институт Пловдив - Симона Карабакова-Сталева ще даде страт на форума, като обясни всичко обвързвано с отпущането и заплащането на парично обезщетение за майчинство. Колко време е регламентирал Закона за майчинството? Какъв е размерът на паричното обезщетение за бременност? Какъв тип компенсации планува Национален осигурителен институт? Какви са изискванията за приемане на обезщетение за майчинство? Възможно ли е да се получава обезщетение за майчинство и по едно и също време с това да се работи? -  са единствено част от въпросите, на които родителите ще получат отговори от експертите от Национален осигурителен институт Пловдив, също така ще има опция да се прегледат и персонални проблеми.

По време на форума ще бъдат заложени тематиките за раждането, първите грижи за новороденото, кърменето, зареждането на бебето и неговото двигателно развиване, взаимоотношенията на родителите след появяването на бебето, както и уголемен курс по оказване на първа долекарска помощ при бебета и дребни деца. Родителите ще получат скъпа информация и на практика препоръки за това по какъв начин да реагират при обстановки, застрашаващи здравето и живота на техните деца.

На сцената на конгрес „ Мама знае “ ще се качат едни от най-признатите здравни експерти и консултанти като: доктор Борис Стоилов - единственият сертифициран експерт по фетална медицина в Пловдив, доктор Даниел Ставрев – акушер-гинеколог с отлична известност и без подозрение един от най-предпочитаните от бременните дами лекари. Д-р Ставрев специализира в един от най-големите и известни лапароскопски институти в света – IRCAD, ак. Динка Негалова - Акушерка на годината за 2024 година, а през 2017-та заема влиятелното първо място в националната ранглиста “Специалист, на който вярвам “. Ася Демирева – лекарски помощник и интернационално сертифициран съветник по кърмене към IBCLC и още доста други. 

Освен лекционна стратегия във форума ще вземат присъединяване и над 25 марката – водещи производители и вносители на детски артикули и услуги от цялата страна. На техните щандове бъдещите и сегашни родители ще имат опцията да се срещнат с техните артикули, да ги тестват на място и да ги закупят със страхотни отстъпки, планувани особено за форума.

Форумът „ Мама знае “ ще изненада своите посетители с голям брой томболи с предметни награди и подаръчни ваучери, които ще се разиграят и през двата дни.

Форумът е с вход свободен, само че местата на събитието са лимитирани и се декларират с предварителна регистрация тук: https://www.mamaznae.bg/reg.html
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР