Специалистът в областта на доработката на продукти от портфолиото на

...
Специалистът в областта на доработката на продукти от портфолиото на
Коментари Харесай

MANSORY представи програмата си за тунинг на Ferrari SP2

Специалистът в региона на доработката на артикули от портфолиото на Ferrari- MANSORY, анонсира детайлности за програмата си за тунинг на единствено по себе си извънредното .

С тази си нова самодейност, MANSORY слага началото на нова програма- MANSORY Bespoke, която дава обещание доработка на всички екслузивни коли, незамисимо от тяхната марка и броя, в която са създадени, даже в случай че са единични бройки.

С MANSORY Bespoke, от MANSORY оферират опция за тунинг на колите по четири точки- дизайн, джанти, пътно показване и интериор, като от компанията разясняват, че рестриктивните мерки тук идват само и единствено от страна на собственикан а автомобила.

По отношение на Ferrari SP2, от MANSORY са доразвили автомобила с спомагателен карбонов екстериорен пакет, включително и нов заден дифузьор.

Промени са нанесени и по мотора на екзотичното Ferrari, като оптималната мощ на 6.5-литровият, V12 елемент към този момент доближава 830 конски сили, а оптималният въртящ миг 740 Нм.

Допълнителни акценти при доработеното от MANSORY Ferrari SP2 са специфичните накрайници на изпускателната система, усъвършенстваното окачване, асиметрично цветово осъществяване на интериора, новите YT.5 Air джанти и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР