Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на

...
Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на
Коментари Харесай

900 конски сили за Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ от BRABUS

Специалистът в региона на доработката на коли от портфолиото на Mercedes-Benz показва следващата си чудовищна разработка, като този път "жертвата " се оказа Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

В резултат на нанесените корекции от страни на тунинг-компанията, Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ се трансформира в BRABUS 900 и както подсказва името му, дава обещание оптималната мощ от 900 конски сили . Максималният въртящ миг на към този момент 4.5-литровия мотор на автомобила доближава внушителните 1250 Нм , само че от BRABUS са взели решение да го лимитират по електронен път на "едва " 1050 Нм.

Със системата си за задвижване на четирите колела, BRABUS 900 дава обещание опция за ускоряване от 0 100 км/ч за единствено 2.8 секунди , от 0 до 200 км/ за 9.7 секунди, а от 0 до 300 км/ч за 23.9 секунди. Електронно ограничаване има и на оптималната скорост на придвижване на автомобила, като тук границата е 330 км/ч .



BRABUS 900 се отличава също по този начин и със особено създаден и усъвършенстван в аеродинамичен тунел карнобов екстериорен пакет, а от компанията споделят, че във връзка с опциите за персонализация на интериора, ще се съобразят напълно с потребителските стремежи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР