Специален гост в токшоуто Търси се“, тази неделя (20 март)

...
Специален гост в токшоуто Търси се“, тази неделя (20 март)
Коментари Харесай

Наум Шопов с изповед. Къде намира любовта

Специален посетител в токшоуто „ Търси се “, тази неделя (20 март) от 12:30, ще бъде артистът и водещ на „ Ергенът “ - Наум Шопов. Водещите ще развълнуват госта със специфични прочувствени срещи с най-важните дами в живота на Наум.

Първата среща е с неговата обичана Теа Минкова, с която скоро ще отпразнуват цяло десетилетие дружно. Дамата ще опише за познанството с Наум още от ученическите години. Любовта сред тях обаче, се ражда едвам откакто приключват.

Една инцидентна среща в подлеза на Софийския университет разпалва искрата сред тях. Теа ще приказва с огромно неспокойствие за възприятията им и за тестванията през които са минали като двойка. И несъмнено, искрено споделя за най-голямото благополучие, което им се е случвало - да бъдат родители на дребната Амая.

Разговорът с майката на Наум – Мариана, ще върне артиста в детските и тийнейджърските години. Тя ще показа какъв брой затворено дете е бил той и какъв брой мъчно му било да споделял страстите си даже и с най-близките си. През сълзи на очи майката на артиста ще опише за загубата на баба му, която си е отишла от този свят преди 2 месеца. Това няма по какъв начин да не просълзи и самия Наум, който ще показа за специфичната връзка с баба си и по какъв начин още не е преодолял неналичието й.

Зрителите ще видят и дъщерята на Наум и Теа - дребната Амая, за която артистът ще признае, че е най-великото благополучие в живота му.

Вълнуващи ще бъдат и срещите с актрисата Луиза Григорова, сестрата на Теа - Ая, която Наум назовава „ моя сестра “, както и кръвната сестра на артиста, с която той се среща чак, когато е бил на 12 години, тъй като по това време тя е живеела в чужбина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР