Спецакция на полицията се е провела в град Баня и

...
Спецакция на полицията се е провела в град Баня и
Коментари Харесай

Специализирана полицейска акция в Карловско, проверени са над 280 души

Спецакция на полицията се е провела в град Баня и селата Христо Даново, Розино и Певците през вчерашния ден. Тя е била за застраховане на публичния ред и сигурността на придвижването в обитаемоте места от карловската община.

В рамките на няколко часа са осъществени голям брой инспекции – на 284 лица, 185 транспортни средства, 21 частни адреса и 6 търговски обекта. За приложимост на алкохол са били тествани 45 водачи, а за опиати – 4. За установени редица нарушавания на разпоредбите за придвижване са формирани 24 акта и 77 санкции с фиш. Допълнително са издадени и 51 електронни фишове за регистрирани с камера коли, които са се движили със скорост над допустимата. По административен ред са глобени и 20 души с нередовни документи за идентичност.

Общо шест предварителни инспекции са били формирани вследствие на полицейската интервенция. Пет от тях са за конфискувани известни количества безакцизни тютюневи произведения в частни парцели в упоменатите обитаеми места. В Христо Даново пък е бил открит причинител на кражба на артикули от локален хранителен магазин.

При провеждането на акцията са взели присъединяване чиновници от Районното управление-Карлово, автопатрули на бранш „ Специализирани полицейски сили “ и неговото моторизирано звено „ Сигма “, както и пловдивската жандармерия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР