Спечеленото легендарната изпълнителка на Панаири ще инвестира в нов имот.

...
Спечеленото легендарната изпълнителка на Панаири ще инвестира в нов имот.
Коментари Харесай

Лили Иванова Събра Очите На Всичко Живо С Новата Си Баровска Придобивка! Всички Цъкат!

Спечеленото именитата изпълнителка на „ Панаири ” ще влага в нов парцел. Тя се натъкнала на приказно имение наоколо до Солун и към този момент го е капарирала. Къщата коствала дружно със земята 390 хиляди евро. Лили дала 20 хиляди авансово за капаро и дала обещание да се изпати до края на тази година когато договорката ще стане факт.

Новото украшение на певицата се намира единствено на четири часа с кола от София. Сградата била огромна на два етажа. Като застроената повърхност е 260 кв. метра. В огромния й двор се кипрел изтънчен басейн. Който бил изцяло прикрит от любопитните погледи на близките. Мястото било приказно тъй като съчетавало в едно и море и планина.

Запознати разкриват, че Лили Иванова, която към този момент е в много преклонна възраст имала желание през студените месеци от декември до февруари да живее в южната ни съседка. Смятала в новия си парцел да оборудва студио и също така ще посреща и приятелите си.

Макар певицата за в този момент да не се отхвърля от сцената хора от екипа й разкриват, че с напредването на възрастта проблемите все я съпътстват. В последно време естрадната прима забравяла текстовете на песните си. Зрението и също прогресивно намалявало, предават от hotarena.net.

Текстовете на шлагерите й били записани с едри букви пред нея. Но започвала мъчно да ги разчита без очила.

Въпреки това легендата се появи в страхотна форма на концертите си, хвали я публиката. А тя им благодари като призна, че без тях нищо не става и те, а не тя са в основната роля.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР