Спазмите в краката са източник на силен дискомфорт и те

...
Спазмите в краката са източник на силен дискомфорт и те
Коментари Харесай

Осем причини да се събуждате с болезнени спазми в краката

Спазмите в краката са източник на мощен дискомфорт и те могат да ви настигнат на всички места. Някои ги получават извънредно насън, други на подготовка. Спазъмът или крампата е ненадейно стесняване на мускула на прасеца. Продължителността му е от няколко секунди до няколко минути. Най-лесният метод да облекчите ситуацията е да започнете да вършиме гальовен масаж, отпускайки мускулатурата. Ако този признак се появява по-често от един път седмично, не забравяйте да откриете повода и да я отстраните. Експертите споделят, че спазмите могат да зародят заради тези 8 аргументи.
Дехидратация
 Всичко, което би трябвало да знаете, с цел да имате хубави и поддържани крайници Всичко, което би трябвало да знаете, с цел да имате хубави и поддържани крайници
Педикюрът е козметична процедура, която се е трансформирала в рутина и е станали наложителна за дамите, които държат на положителния външен тип....
Ако не пиете задоволително течности, тогава спазмите могат да станат ваши чести и може би непрекъснати спътници. Това е мощно изразено в горещо време, когато тялото се нуждае от повече вода.
Липса на микроелементи
Когато човек се поти, той губи освен влага, само че и електролити, нужни за здравето. Постепенно тялото стартира да страда от липса на калций и магнезий, калий. В резултат на това стартират периодически, а по-късно и чести конвулсии. За да подобрите ситуацията, започнете да консумирате уравновесени спортни питиета. Менюто ви би трябвало да съдържа доста ядки и кисело мляко, здравословен спанак.
Бременност
Много постоянно спазмите изтезават бъдещите майки. Най-често се появяват през втория и третия триместър. Тук обстановката е обвързвана и с липса на хранителни субстанции. По време на бременността тялото на дамата се нуждае изключително от огромно количество магнезий и калий. Лекарите поучават да приемате магнезиеви таблетки, само че постоянно би трябвало авансово да се консултирате с вашия гинеколог.
 Имате разширени вени? Ето по какъв начин да се грижите за тях Имате разширени вени? Ето по какъв начин да се грижите за тях
Всеки желае да остарее грациозно, само че не постоянно можем да го създадем. Ако имате разширени вени на краката, знаете, че положението може да...
Тежка подготовка
Ако посещавате фитнес залата повече от 4 пъти седмично, тогава рискът от конвулсии се усилва. За да стабилизирате обстановката, не забравяйте да се разтегнете и позволете на мускулите си да се възстановят изцяло.
Умора
Продължителният престой в една позиция, както и несъразмерната отмора, мощно повреждат мускулите. Ако имате заседнала работа, правете отмора от 10-15 минути на всеки час.
Лекарства
 С този трик краката ви ще са топли и в най-големия мраз (ВИДЕО) С този трик краката ви ще са топли и в най-големия мраз (ВИДЕО)
Зима е, а на открито става все по-студено и по-студено. Ниските температури могат да накарат ръцете и краката ви да се усещат като че ли замръз...
Спазмите в краката може да са директно свързани с медикаментите, които приемате. Най-често това са диуретици. Те отстраняват солите и течностите от тялото. Консултирайте се с доктор.
Някои болести
Ако не можете да свържете крампите с медикаменти и несъразмерни извършения, не забравяйте да посетите Вашия доктор. Може би всичко тук е обвързвано с развиването на избрана болест. Спазмите могат да бъдат породени от множествена склероза, остеоартрит.
Спазмите в краката не са толкоз безобидни, колкото може да наподобяват на пръв взор. При първата поява на подобен дискомфорт преразгледайте диетата си, метода на живот и не забравяйте да се консултирате с доктор.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР