Спаси София няма да направи сглобка с ГЕРБ в Столичния

...
Спаси София няма да направи сглобка с ГЕРБ в Столичния
Коментари Харесай

Борис Бонев: Няма да правим сглобка с ГЕРБ в Общинския съвет

" Спаси София " няма да направи сглобка с ГЕРБ в Столичния общински съвет. Алтернативата не може да бъде това, против което се бори, сподели по Българска национална телевизия лидерът на листата за общински съветници в София на коалиция " Продължаваме промяната – Демократична България " ( " Спаси София " )  и водач на " Спаси София " Борис Бонев.

Попитан дали това важи и за останалите участници в обединението – Политическа партия и Демократична България, Бонев съобщи: " Хубавото е, че те нямат желание да влизат в такава сглобка. Мнозинство с ГРЕБ няма да вършим в Общинския съвет ".

Аз нямам безусловно никакви подозрения, че в идващите дни от ГЕРБ ще приказват по какъв начин, с цел да има тротоари в София, с цел да има добър градски превоз, би трябвало да има сглобка. Това не е правилно, тъй като моделът на ГЕРБ е това, което докара до такава степен София да се молим да имаме тротоари. Това е битовизъм. След 18 година трябваше да приказваме за зелена стопанска система и съвременно бъдеще, а приказваме за тротоари, уточни Бонев.

От ГЕРБ ни вършат на маймуни, те нямат желание да изпълнят своите обещания. Има обещания, които всяка година се повтарят, акцентира лидерът на листата на листата за общински съветници в София на ПП-ДБ ( " Спаси София " ).

Нашата управническа визия е за 8 година Но най-наболелите проблеми, като казуса с детските градинии този с тротоарите можем да решим за един мандат. За детските ясли ще са нужни два мандата, тъй като там дефицитът тук-там е много по-голям, поясни Борис Бонев.

По думите му, с цел да може общинското сдружение " Топлофикация " да бъде " изправено на крайници ", най-важното е да спре да натрупа задължения. Другото е да спрат всевъзможни течове от " Топлофикация ". Един от методите за прекъсване на източванията на общинските сдружения е публичните поръчки да станат транспарантни, разяснява Бонев.

От страната ще желаеме пари единствено против промени, които ще вършим, а не да желаеме пари, с цел да пълним пробитата бездънна дупка в общинския бюджет, сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР