Спас Гърневски от ГЕРБ нарече колегата си от БСП Георги

...
Спас Гърневски от ГЕРБ нарече колегата си от БСП Георги
Коментари Харесай

Скандал в парламента: Гърневски нарече Гьоков дебил, БСП напусна залата

Спас Гърневски от ГЕРБ назова сътрудника си от Българска социалистическа партия Георги Гьоков дебил. Повод за обидата бе неналичието на маска на лицето на Гьоков. Председателстващият съвещанието Емил Христов наказа Гърневски с „ неодобрение “. Това се стори ниска глоба за социалистите. Те желаеха Спас Гърневски да бъде изпъден.
Според Георги Свиленски той трябвало да бъде отхвърлен даже за три съвещания.

Христов обаче отхвърли да се съобрази с претенциите на Българска социалистическа партия. Затова той бе застрашен от Иван Ченчев със започване на подписка за оставката му като зам.-председател на Народното събрание (НС).

Ченчев предизвести и че Българска социалистическа партия ще изоставен залата, в случай че Гърневски не бъде изпъден. Емил Христов обаче не увеличи наказването на провинилия се. Затова и социалистите излязоха в символ на митинг.

В паниката пострада и Павел Шопов от „ Атака “. Той бе отхвърлен от съвещанието.

Първоначално той бе единствено охулен поради предизвикателно отношение към Гърневски. Шопов евентуално е реагирал остро на забележка на депутата от ГЕРБ за това, че редовно не носи маска, написа още " Флагман "

Представителят на " Атака " взе думата, с цел да стачкува от трибуната. В един миг

Емил Христов обаче му я лиши. Павел Шопов обаче отхвърли да слезе. Това стана и причина да бъде изпъден от днешното съвещание.

Шопов отхвърли да напусне. Наложи се Емил Христов да призове за интервенция на квестор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР