Спартак (Варна) и Септември са сигурните изпадащи от Първа лига

...
Спартак (Варна) и Септември са сигурните изпадащи от Първа лига
Коментари Харесай

Водените от големи имена Спартак и Септември изпаднаха

" Спартак " (Варна) и " Септември " са сигурните изпадащи от Първа лига кръг преди края на конкуренцията на последните шест. Тази вечер " соколите " измъкнаха 1:0 от столичния отбор вкъщи с гол на Жоао Марио в 83-тата. Но и двата отбора споделиха " довиждане " на елита поради неподходящи за тях резултати в другите дуели.

Начело на отбора от морската ни столица е Димитър Димитров-Херо, а неотдавна старши треньор на " Септември " стана Красимир Балъков, само че и двамата се съумяха да ги спасят. Бургазлията съобщи, че напуща.

" Спартак " и " Септември " имат по 25 точки, като от лятото местата им заемат " Етър " и " Крумовград ". 

" Хебър " победи " Ботев " (Враца) с 3:2 като посетител и на този стадий си подсигурява минимум бараж с третия (като не броим вторите сформира на отбори от елита) от втория ешалон.

Пазарджиклии водеха през целия мач във Враца - първо с 1:0, домакините изравниха, само че ВАР оказа помощ за отсъждане на дузпа за гостите, а бързо стана и 3:1. В добавеното врече врачани понижиха.

" Берое " и " Пирин " (Благоевград) пък направиха 1:1. Старозагорци виждаха несъмнено избавление, откакто поведоха посредством Васил Василев в 31-ата. В 7-ата минута на добавеното време Сана Гомес от " беройци " получи червен картон, а действително в 99-ата Даниел Кондраков от дузпа изравни.

Така за последния кръг в понеделник (5 юни) от 18:30 часа обстановката наподобява по следния метод: 11. Ботев (Вр) - 32 т., 12. " Берое " - 32 т., 13. " Пирин " - 31 т., 14. " Хебър " - 29 т.

Мачовете са: " Септември " - " Ботев ", " Пирин " - " Спартак " и " Хебър " - " Берое ". 

При победа  " Хебър " се избавя, по този начин този дуел значително е директен конфликт за директно оставане в елита. Шансовете на врачани и " пиринци " наподобяват по-добри, защото играят с към този момент изпадналите.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР