Спартак (Търнава) се наложи с 6:1 срещу Железарне Подбрезова в

...
Спартак (Търнава) се наложи с 6:1 срещу Железарне Подбрезова в
Коментари Харесай

Роман Прохазка си спомни за Левски - Хасково 8:0

Спартак (Търнава) се наложи с 6:1 против Железарне Подбрезова в мач от първия плейофен кръг в словашката Суперлига. Ключов за безапелационния триумф бе някогашният полузащитник на Левски Роман Прохазка, който след дуела си спомни за престоя си на " Георги Аспарухов ".

" Вече съм играл мач, в който моят тим вкара осем гола (б.р. - Левски-Хасково). Въпреки това, се дават единствено три точки за победа, без значение дали печелиш с един гол разлика или вкараш шест. Влязохме в мача с добра конфигурация, което беше очевидно през цялото време. Вярвам, че ще бъде по този начин във всеки мач и с това ще дойдат и резултатите ", изясни Роман Прохазка.

Той означи две попадения в мача. Първото му попадение, което повиши разликата до три попадения, беше доста красиво. Ударът му без подготовка от двадесетина метра към вратата умерено може да е претендент за гол на месеца. " Последният път, когато вкарах два гола, беше с екипа на Левски. Опитах да вкарам трети, само че това може би щеше да е прекомерно ", сподели с усмивка той.
 Жереми Петрис с втори гол в професионалната си кариера
Жереми Петрис с втори гол в професионалната си кариера

Получи куп поздравления
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР