SpaceX стартира новата програма $1 for 30 days“ (30 дни

...
SpaceX стартира новата програма $1 for 30 days“ (30 дни
Коментари Харесай

Вече всеки може да пробва: SpaceX започна да предлага активирани Starlink терминали само за $1 долар за един месец

SpaceX започва новата стратегия „ $1 for 30 days “ („ 30 дни за $1 “). Явно за привличане на нови консуматори на сателитната интернет услуга Starlink. В рамките на тази самодейност на всеки се дава сателитен терминал за тестване в продължение на 30 дни единствено за 1 $.

Обикновено компанията таксува новите консуматори с $599 за терминал за сателитния интернет Starlink. Той включва новата антена V4 и Wi-Fi рутер. Но в този момент, с помощта на програмата „ $1 for 30 days “, потребителите разполагат с повече време, с цел да решат дали услугата на Starlink е подобаваща за тях. Преди да платят за терминала. След 30 дни от първото активиране на антената Starlink потребителят може да заплати $599 и да продължи да употребява услугата. Или пък да върне терминала на SpaceX.

В случай че след приключването на 30-дневния тестов интервал потребителят въпреки всичко приключи абонамента си за услугата, той ще би трябвало да заплати цялостната стойност на доставката при връщането на терминала Starlink. Също по този начин клиентът ще би трябвало да заплати за потреблението на интернет в размер на $120 на месец. Но единствено, в случай че трансферира тестовия интервал. SpaceX ще няма да вземе тази такса, в случай че потребителят избере да върне терминала в границите на тези 30 дни. Информацията е оповестена в уеб страницата на SpaceX.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР