Спа центровете обикновено са спокойни места. Един италиански уелнес курорт

...
Спа центровете обикновено са спокойни места. Един италиански уелнес курорт
Коментари Харесай

Италиански спа център хит в TikTok заради басейна си с гръмотевична буря

Спа центровете нормално са спокойни места. Един италиански уелнес курорт обаче прекатурва тази визия с главата надолу, заяви

Спа центърът QC Termemilano в Милано разполага със зала, в която се симулира гръмотевична стихия, допълнена с трагични звукови резултати, инфомира Daily Mail.

Когато английските блогъри Хенри Пърчейс и Робин Милър разгласяват видео на любопитното преживяване в TikTok, то бързо става супер известно, натрупвайки цели пет милиона лайкове.
How cool is this hidden gem????
В клипа се вижда басейн, в който къпещите се попадат в „ окото на бурята “ и са обливани с вода, сходно на дъжд, съпроводен със светкавици, а буреносни облаци се гънат по параваните по стените.

25-годишният Хенри и 24-годишната Робин, които стоят зад уеб страницата за пътувания A Couple Things to Do, споделят пред MailOnline Travel: „ Не знаехме какво да чакаме, защото нямаше доста детайлности онлайн, само че беше по-хубаво, в сравнение с си представяхме ".

Те прибавят: „ Бяхме сюрпризирани от съотношението цена/качество – имахме цялостен достъп до спа центъра с включен обяд и питиета за по-малко от €50 на човек. “

Реакциите на клипа в TikTok, който събира повече от 24 000 коментара и 112 000 споделяния, са разнообразни. Много консуматори желаят персонално да тестват симулацията на стихия, обявявайки звука от падащия дъжд за „ отпускащ “, до момента в който други не са толкоз въодушевени.

Спацентърът, който се обитава в комплекс в жанр Арт Нуво в сърцето на Милано, разполага и със сауни, горещи вани, стая с водопад и открит басейн. Той се разказва като „ мултисензорно преживяване “, като главната такса за вход включва халат, забрадка, чифт чехли и „ извънреден “ аперитив.

Можете да запишете разтривки и разнообразни процедури против в допълнение възнаграждение. Уелнес обядът в спа центъра пък съставлява хранене на бюфет, като можете да опитате от всичко, комбинирайки ястията с наливни бира или вино по ваш избор.

Като цяло, туристическите блогъри считат, че спа центърът е наложителен за тези, които посещават Милано с стеснен бюджет. „ Това е толкоз сантиментално и на ниска цена занятие в Милано за млади двойки, което несъмнено не очаквате, “ допълват те.

QC Termemilano е част от верига от италиански спа центрове, работеща от 80-те години на предишния век, като част от другите й обекти са ситуирани в Рим, Торино и Ню Йорк.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР