Созопол благодари на полицията в Симитли, която охранява гостуването на

...
Созопол благодари на полицията в Симитли, която охранява гостуването на
Коментари Харесай

От Созопол благодариха на полицията и БФС за мача с Беласица

Созопол благодари на полицията в Симитли, която охранява гостуването на “небесносините ” на Беласица. Воденият от Петър Кюмюрджиев отбор победи с 3:2, което наподобява е отключило експанзията на почитателите на домакините и е можело да се стигне до ексцесии. Ето какво написаха от морския отбор на формалния си уебсайт:

Ръководството и футболистите на ФК Созопол изричаме своята признателност към органите на Министерство на вътрешните работи и БФС за професионалната си работа осъществена преди, по-време и след футболната среща на небесносините като посетители на Беласица Петрич.

В град Симитли, на стадиона където Беласица играе своите домашен срещи от шампионата на Втора Лига срещнахме извънредно враждебна конюнктура и атмосфера за провеждането на спортно мероприятие. Нека такава атмосфера на спортно мероприятие повече в никакъв случай да не срещнем!

Благодарим на ОТЛИЧНАТА организация на БФС, на Министерство на вътрешните работи и на многочислените БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ – цивилни и униформени, грижещи се за футболната среща. И на тези, които ни ескортираха от Благоевград до Симитли и назад и се погрижиха да не се стигне до ексцесии както на терена по този начин и на трибуните, а и отвън него!

Благодарим и на съдиите и служебните лица на дуела, които мъжки и професионално се оправиха със своите отговорности!

Искаме да подчертаем и нашата отлична вътрешна организация за този мач!

Благодарим на всички!

САМО СОЗОПОЛ!!!
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР