Социологическите проучвания дават пет точки в повече за Макрон в

...
Социологическите проучвания дават пет точки в повече за Макрон в
Коментари Харесай

Стефан Манов: Сега изглежда, че преизбирането на Макрон е само формалност

" Социологическите изследвания дават пет точки допълнително за Макрон спрямо предходната седмица, което може би приказва за това, че той се възползва от обстановката в Украйна за предизборната си акция. 28- 29 на 100 на първи тур му дават изследванията ", разяснява в студиото на " Преди всички " анализаторът Стефан Манов от Тулуза, Франция за идните избори за президент във Франция и по какъв начин се отразява присъединяване на Макрон в договарянията с Русия за войната в Украйна на неговото кандидатиране още веднъж за президент.
" В момента сме една доста страна обстановка, в която идващите след Макрон претенденти за президент - лидерката на френската последна десница Марин Льо Пен, френският крайнодесен политик и претендент за президент Ерик Земур и претендента на републиканците - Валери Пекрез, са в границата сред -  13 и 16 на 100 и не се знае кой ще отиде от тях на втори тур. Първият тур е на 10 април.

Преди експлоадирането на войната в Украйна се очакваше да има доста яростна идеологическа борба на фундаментите на Франция - дали да бъде националистическа страна или пък да бъде все по единна с европейските политики, или пък да се повлияе от повея на Тръмпова Америка, без простащината на Тръмп.
Очертаваше се такава извънредно забавна борба на тези дебати .

Но в този момент наподобява, че преизбирането на Макрон е единствено условност . Той даже през вчерашния ден написа едно писмо в районната преса, която е по-четена от националната. Там той на практика стана претендент, тъй като нямаше накъде повече да отсрочва, тъй като през днешния ден е крайният период по депозирането ", съобщи още пред БНР Манов.
" Много забавен е контрастът , който се основава в интернационалното публично мнение и действителностите на вътрешнофренският политически прочит на макроновата интензивност по отношение на Путин.
На интернационално равнище може би наподобява, че Макрон има някаква заложба да беседва с Путин. Истината, от моя позиция е, че Путин леко се подиграва с Макрон . Тази дълга маса е точно това - едно оскърбление за Макрон. Той в действителност не реализира нищо - това са вътрешнополитическите мнения във Франция ", сподели още Манов.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР