Социалисти се разгневиха на партийната телевизия БСТВ и във фейсбук

...
Социалисти се разгневиха на партийната телевизия БСТВ и във фейсбук
Коментари Харесай

Водещ на БСТВ в ефир: Президентът говори английски като Борат

Социалисти се разгневиха на партийната телевизия БСТВ и във фейсбук към този момент упорстват медията, която се устоя от членски импорт на членове на Българска социалистическа партия, да бъде закрита, написа " Труд ".

Повод стана изявление на водещия на алената телевизия Стоил Рошкев против Румен Радев. Журналистът разяснява със фен изказването на президента във връзка на 65 години България в Организация на обединените нации, което президентът направи на британски език. " Да приказва на негоден британски като Борат някак си не ми направи положително усещане. Когато си държавен глава на една суверенна страна и приказваш на непознат език, изглеждаш като индианец, който приказва с огромния бял брат на неговия език ", сподели Рошкев в ефир.

" Надявам се, че това " включване " от страна на водещия е негова персонална преценка и мнение и не съставлява позиция на БСТВ. Телевизията е благосъстоятелност на Българска социалистическа партия и се устоя с партийната дотация ", написа Кирил Добрев.

Членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия всеобщо се възмутиха от нападките против Радев, а във фейсбук към този момент върви анкета за събаряне на Стоил Рошкев от ефир.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР