Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДобър ден, добри хора.Аз съм

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДобър ден, добри хора.Аз съм
Коментари Харесай

Министър Стоянов,  ако от 28 септември до 26 ноември си успял да прескочиш от 100 милиона на 1 милиард евро инвестиции – ти си Факир! Ти си финансов Меси и Месия!

Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Добър ден, положителни хора.

Аз съм доста обезпокоена, почтено ви споделям.

Има нещо гнило. Вилнее някаква зла мощ. Някаква черна магия. Не маФия. МаГия. Нали?! Да си имаме уважението, да не сътворяваме недоразумения.

В кабинета на министъра на стопанската система би трябвало да се направи водосвет! Призовавам отец Никанор – мил и доблестен човек. Бил е финансит преди да стане духовник, тъй че, може да се разчита на него да открие злите сили и да ги обезсѝли.

Служебният министър на стопанската система Никола Стоянов хвърли през днешния ден бомба … или вързоп димки, както искайте го разбирайте. Значииии….положението е пайсееее… задава сееее …. вложител за 1 милиард евра̀! От Германия. Но няма да му кажемЕ името. Не! Ще чакате.

29 септември 2022 година: Германски компании започват капиталови планове у нас за близо 100 млн. евро. Това разгласи пред Българска национална телевизия Никола Стоянов.

Той беше на посещаване в Германия, където е провел „ редица диалози с компании, търсещи нови местоположения или уголемение на своя бизнес “.

Ако от 28 септември до 26 ноември си съумял да прескочиш от 100 милиона на 1 милиард евро – ти си Факир! Ти си финансов Меси и Месия! Ти си спасителят на България.

Преди време Министерството на стопанската система пусна публично, с прессъобщение, фотография на Никола Стоянов на среща с някакви мъже – елегантно костюмирани, предостатъчно захилени… текстът гласеше, че са немски вложители – нещо в смисъл: те са гоУеми, доста гоУеми – само че няма да ви кажем имената им … пу-пу-пу, да не ни мине котка пътя, де, нали?!

Никола Стоянов, откогато се появи в министерството на стопанската система, какво направи – сблъска се за малко с Корнелия Нинова, която по-преди го уволнѝ… и потегли да пътува по чужбина. Да ловѝ инвеститорѝ!

Той и Кирил Петков, до момента в който беше длъжностен министър на стопанската система през 2021 година, разгласи, че към България са тръгнали орди вложители … за какво още не са пристигнали, вероятно виновността е в неприятните автомагистрали, издигнати от Бойко Борисов. Какво другояче?!

Германската компания на албанските предприемачи щеше да построи неповторим цех за електрически коли в Ловеч. Я, май нищо не стана и колата ще се прави в Тетово, Северна Македония. Офшорните компании Gemcorp и IP3 щяха да влагат 1 милиард $ в съвременни технологии в България, пък то излезе, в действителност, че те чакат България да ги обогатѝ, подвигна се писък, та Кирил Петков, Асен Василев и Александър Николов се отхвърлиха от тази скандална скица.

Кирил Петков най-малко не харчеше пари да пътува из целия свят, да примамва – пис, пис, пис – солидни задгранични вложители. Беше поръчал на комерсиалните представители да му пращат описи. Така, де, по-евтино е. И е еднообразно безрезултатно, като командировките на държавна сметка на Никола Стоянов.

Важното е звук да се подвига!

К’во ти пука. Нали постоянно има балъци да се хващат на въдицата.

Казвам ви, има някаква черна дупка в кабинета на министъра на стопанската система. Или полтъргайсти, които лакомо изяждат вложителите.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР