Солта възстановява загубената от нас сила, лекува дупките в астралното

...
Солта възстановява загубената от нас сила, лекува дупките в астралното
Коментари Харесай

Солта защитава от зло и от магии! Разберете как!

Солта възвръща изгубената от нас мощ, лекува дупките в астралното ни тяло. Злите хора и изключително тези, които имат греховна душа, отдадена на чародейството или вълшебства, не понасят солта. Нищо чудно, че нашите предшественици са я носили на път като амулет. На “нечисти ” места пък са я хвърляли през рамото си, с цел да не могат силите на злото да навредят на дадения човек. Солта се употребява в вълшебен ритуали – белите кристали връщат щастието, изгубено заради зла човешка мисъл или магия.

Как да се отбраните благодарение на солта?

РЕЦЕПТА 1. Нашите предшественици забелязали, че човек елементарно може да бъде замесен в миг, когато по време на диалог стопира да обръща внимание на това, което се случва. Завистникът ви увлича по същия метод в хвалебствен диалог. За да избегнете такова злощастие, на масата си сложете сол в отворена солница. Тя “гаси ” отрицателната сила, отстранява уроки. И пожеланото зло се връща обрано към този, който го е изпратил.

РЕЦЕПТА 2. За да се дефинира дали има в къщата ви мръсен дух, би трябвало незабавно да го изгоните от прага си. Вземете елементарна чиста и железна тава (тефлонова или емайлирана), поставете я на мощен огън и изсипете в нея тъничък пласт от сол. Калцираната сол би трябвало да престои от един до три часа. Ако има мръсна сила, по солта ще се появят тъмни петна. Веднага откакто злото напусне дома ви, той като че ли ще светне и проясни. В допълнение, предлагаме да минете през всички стаи с горещия съд, с цел да се очистите от силата на всички места. В градските региони е най-добре да продължите очистването със сол на седмична база.

РЕЦЕПТА 3 . Ако над дома ви и притежателите му е налегнало смъртно проклинание, повторете обряда с горещия съд. Солта ще ви предизвести, в случай че в действителност над вас има проклинание.

РЕЦЕПТА 4. Солта също е превъзходен врач – тя лекува от неприятни сънища и бодърствуване. Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион, Риби, Близнаци, Везни, Водолей, разтворете три щипки сол във вода и поставете през нощта течността на пода до вас и над главата си. Родените под знака на Овен, Телец, Лъв, Дева, Стрелец или Козирог, просто би трябвало да сложат над главата си и в краката си (на пода), две шепи със суха сол. На сутринта изсипете солта или солта с водата в тоалетната. Направете тази процедура в продължение на три следващи нощи и сънят ви ще бъде мощен и бездънен.

РЕЦЕПТА 5 . А какво да кажем във връзка с главното предопределение на солта – в кухнята? Използвайте я като фалшификация изключително в супи и сосове, опитвайте да говорите и мислите единствено положително – не забравяйте, че вашите стремежи са записани в аурата на ястията, които приготвяте. Гневните думи, могат да доведат до неприятно храносмилане. Най-добре е за всички, в случай че домакинята, когато соли храната, да споделя молитвата “Отче наш ”. Това оказва помощ да се резервира здравето и силата на духа и тялото.

Инфо: http://bukvarche.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР