Софийски районен съд отложи делото срещу прокурорския син Васил Михайлов.

...
Софийски районен съд отложи делото срещу прокурорския син Васил Михайлов.
Коментари Харесай

Съдът отложи делото срещу Васил Михайлов заради болни адвокати

Софийски областен съд отсрочи делото против прокурорския наследник Васил Михайлов. Оказа се, че и двамата му юристи са подали болнични листове.

По информация на бТВ защитникът Велин Велинов оповестил, че е с инфектиран ахилес, а Любомир Таков просто е в болничен до 26 септември.

Наблюдаващият прокурор изиска да бъде обезпечен длъжностен бранител, само че съдът реши, че това е първо неявяване на юристите и няма данни това държание да е преднамерено. Затова и отхвърли да бъде назначен длъжностен бранител.

Прокурорският наследник от Перник трябваше през днешния ден да се изправи пред съда за нанасяне на междинни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на двама, безчинство и закана с ликвидиране към някогашната си другарка.

Припомняме, на 13 септември Софийската районна прокуратура против Васил Михайлов, като този път бе за закана с ликвидиране на жена при изискванията на продължавано закононарушение.
 Обискират дома на прокурорския наследник от Перник Обновена
Обискират дома на прокурорския наследник от Перник

Васил Михайлов се проверява за закана с ликвидиране против приятелката му

В тази връзка бе обискирана къщата на чичото на прокурорския наследник , където той е под домакински арест. Очакваше се прокуратурата да изиска непрекъснатия арест на Васил Михайлов, само че до този миг такава информация не е съобщавана.

Припомняме и за другите повдигнати обвинявания против Васил Михайлов- той бе притеглен към наказателна отговорност за нанасяне на телесна щета от 11 юни 2022 година и прекара 5 месеца в ареста, само че след това бе.

Още на идващия ден обаче се появиха сигнали, че той нарушава наложената му мярка за неотклонение. След инспекция бе открито, че не всеки път е излъчвала сигнал.

Въпреки че съдът в началото отхвърли да върне Михайлов в ареста, Така, на 10 ноември предходната година му бе наложена още веднъж мярка " задържане под стража ".

Васил Михайлов е обвиняем за 8 закононарушения , измежду които причиняване на леки и междинни телесни повреди по хулигански подбуди и закана за ликвидиране.

През април тази година - за побой в Созопол. По силата на утвърдено от съда съглашение сред Михайлов и прокуратурата му беше беше наложено наказване от 1 година и 6 месеца пробация и 100 часа безплатен труд в интерес на обществото.

През юни мярката на прокурорския съд отново да е " домакински арест ", след това това разпореждане, само че през юли в последна сметка Михайлов още веднъж беше пуснат на независимост
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР