Софийската районна прокуратура се самосезира, образува преписка и започва проверка

...
Софийската районна прокуратура се самосезира, образува преписка и започва проверка
Коментари Харесай

Прокуратурата се заема със случая с актрисата Диана Димитрова

Софийската районна прокуратура се самосезира, образува кореспонденция и стартира инспекция по случая с актрисата Диана Димитрова. Това излиза наяве от малко известие от държавното обвиняване.

Вчера тя безусловно взриви обществените мрежи с откровението си и със фотоси, на които се виждат следи, които съществено наподобяват на кръвонасядания от побой:

5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме ``докосне`` по време на фотоси и да се измъкне безнаказано, написа тя.

Това съответства и с маркирания единствено преди 3 дни Международен ден против насилието над дами.

В поста си Димитрова не споделя кой е " той ", само че бил " толкоз мощен престиж ", против който тя - " Г-н Никой " по това време, нямала късмет.

" Не диря внимание, няма да назова име, не желая да разривам и трупове ", написа още актрисата.

Сега от държавното обвиняване оповестяват сбито, че в хода на инспекцията " ще бъдат снети сведения от Д.Д., с цел да даде детайлности за случая, както и от всички лица, които тя уточни ".



Според профилирания уебсайт за просвета " Площад Славейков " по това време - преди към 5 години, Димитрова играе в сериалите " Откраднат живот ", " Дяволското гърло " и кино лентата " Дъвка за балончета ".

Ето и цялото известие на прокуратурата:

Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка информация за проявено принуждение по отношение на актриса

Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка информация, оповестена от актрисата Д.Д. в обществена мрежа, в която се твърди, че преди 5 години по време на фотоси е станала жертва на принуждение.

Софийска районна прокуратура образува кореспонденция и стартира инспекция по случая. В хода на инспекцията ще бъдат снети сведения от Д.Д., с цел да даде детайлности за случая, както и от всички лица, които тя уточни и имат отношение към него.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР