Софийската районна прокуратура се е самосезирала във връзка с разпространен

...
Софийската районна прокуратура се е самосезирала във връзка с разпространен
Коментари Харесай

Полицията и прокуратурата нищят клип с таксиметров шофьор, смъркащ дрога

Софийската районна прокуратура се е самосезирала по отношение на публикуван в обществените мрежи видеоклип, на който се вижда по какъв начин таксиметров водач използва прахообразно вещество, след което потегля с таксиметров автомобил от известна в столицата таксиметрова компания.

По случая е предоставена на Столична дирекция на вътрешните работи инспекция, при която би трябвало да се откри кой е мъжът от клипа, работи ли към момента като таксиметров водач, по кое време е снимано видеото и други

Нова телевизия, bTV и други български медии цитират оповестена във " Facebook " преди към две седмици позиция на таксиметровата компания, за която е работил мъжът, който демонстрира видеото по какъв начин смърка опиати.

От компанията декларират, че като компания транспортьор, осъзнават отговорността си в тази ситуация и по тази причина са прекратили контракта си с водача още в края на 2022 година, а автомобилът е спрян от придвижване от органите на Министерство на вътрешните работи.

" Предприели сме всички дейности, които са в нашите пълномощия. Оценяване високо противоположната връзка от клиенти и подадените сигнали за видяни нередности от жители, по този метод съумяваме да реагираме навреме и да отстраним и предотвратим назряващи проблеми, преди те да са нанесли съществени последици ", се споделя още в позицията.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР