Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж, заканил се

...
Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж, заканил се
Коментари Харесай

"Ще те убия": Мъж взе въздушна пушка и заплаши майка си в "Овча купел"

Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност мъж, заканил се с ликвидиране на майка си. На 27 април към 20:30 часа в апартамент в столичния квартал „ Овча Купел “ той отправил закана към майка си с думите „ ще те убия “, взел въздушна пушка и с нея блъснал дамата по краката.

Заканването възбудило състоятелен боязън у дамата. Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение, показват от пресцентъра на прокуратурата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “. Предвид опцията да извърши друго закононарушение мъжът е арестуван за период до 72 часа.

 7 години затвор за мъж, отвлякъл и пребил жена си и заканил се да убие нея и майка ѝ България 4 мин. 7 години затвор за мъж, отвлякъл и пребил жена си и заканил се да убие нея и майка ѝ  Мъж се закани на доктор с ликвидиране, извади му газов револвер България 1 мин. Мъж се закани на доктор с ликвидиране, извади му газов револвер  След убийството на жена в Перник: Съдът гледа мярката за неотклонение на Димитър Димитров България 1 мин. След убийството на жена в Перник: Съдът гледа мярката за неотклонение на Димитър Димитров  Мъж тормози майка си, затвориха го за наложително лекуване България 1 мин. Мъж тормози майка си, затвориха го за наложително лекуване  7 години затвор за мъж, отвлякъл и пребил жена си и заканил се да убие нея и майка ѝ България 4 мин. 7 години затвор за мъж, отвлякъл и пребил жена си и заканил се да убие нея и майка ѝ  Мъж се закани на доктор с ликвидиране, извади му газов револвер България 1 мин. Мъж се закани на доктор с ликвидиране, извади му газов револвер  След убийството на жена в Перник: Съдът гледа мярката за неотклонение на Димитър Димитров България 1 мин. След убийството на жена в Перник: Съдът гледа мярката за неотклонение на Димитър Димитров  Мъж тормози майка си, затвориха го за наложително лекуване България 1 мин. Мъж тормози майка си, затвориха го за наложително лекуване

Предстои през днешния ден наблюдаващ прокурор да внесе искане до Софийския областен съд за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

В края на предишния месец 30-годишен мъж от Велико Търново  получи ефикасна присъда  и наложително лекуване в затворническа болница за оказан тормоз върху своята майка и за несъблюдение на заповед за отбрана от домашно принуждение.  

Синът нарушил на два пъти издадената заповед за незабавна отбрана и в продължение на три дни в края на февруари тази година душевен и физически е тормозил майка си, отправил ѝ закани за ликвидиране, нанесъл е и вреди по къщата на дамата. 

Мъжът е признал за закононарушенията и домашното принуждение над майка си и е сключил съглашение с прокуратурата. Осъден е на три месеца дейно отнемане от независимост, които ще изтърпи при общ режим.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР