Софийската районна прокуратура е образувала досъдебно производство за закана за

...
Софийската районна прокуратура е образувала досъдебно производство за закана за
Коментари Харесай

Прокуратурата образува производство за закана за убийство към пребития Християн Пендиков - Темида

Софийската районна прокуратура е образувала досъдебно произвеждане за закана за ликвидиране, отправена към пребития в Охрид секретар на културния ни център там " Цар Борис Трети " Християн Пендиков , оповестиха от държавното обвиняване.

Християн Пендиков е подал сигнал до ГДБОП – Министерство на вътрешните работи за това, че по отношение на него е отправена опасност на македонски език в приложение в обществена мрежа, както и че в интернет се разгласяват негови фотоси с апели за принуждение против него.

Наблюдаващ прокурор е упълномощил осъществяването на инспекция от органите на ГДБОП - Министерство на вътрешните работи.

Преди по-малко от седмица стана ясно, че Пендиков е бил атакуван от трима души. 23-годишният мъж бил предизвикан и обиждан, че е българин, само че не се присъединил в разногласието. След като излязъл отвън заведението, тримата го нападнали и му нанесли нечовечен побой.

Някои от нападателите са арестувани, само че други са оповестени за общонационално търсене. Според източници органите на реда в Охрид знаят кои са причинителите, само че информация до българските управляващи, че има арестувани - към момента няма.

Християн бе превозен в България с държавния аероплан, с цел да му бъде направена интервенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР