Софиянец издирва непозната красавица от самолетен полет от Станстед към

...
Софиянец издирва непозната красавица от самолетен полет от Станстед към
Коментари Харесай

Столичен Ромео търси своята Жулиета със сив анцуг

Софиянец търси непозната хубавица от самолетен полет от Станстед към София. Мъжът помоли съгражданите си във фейсбук групата „ Забелязано в София “ да споделят историята за инцидентната му среща с чародейка, облечена в сив спортен екип, с цел да може да я види още веднъж.

Романтикът разказа в пост късата замяна на погледи сред него и непознатата госпожица, която пробудила любовен боязън у двамата. Той търси подпомагане от онлайн общността си и се надява чаровната непозната със сив спортен екип да е от България и да види известието му, написа "Монитор ".

Зовът му в групата гласи:
ИСКАМ ДА Я ВИДЯ ОТНОВО - МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ

До момичето със ярко сивия анцунг от полет FR 9967 Станстед - София 01.03.20г. на Райънеър

Не знам по какъв начин се казваш и си нямам никаква визия с каква народност си, само че се надявам да си българка и този пост да доближи до теб, не знам дали ще се сетиш кой съм, само че в случай че сега четеш това и се смееш знай, че желая още веднъж да видя пламъчето в очите ти, което ме плени....та в случай че решиш пиши...аз те диря!!!

На 01.03.20г. на летище Станстед, излаз 43 към 16:20, до момента в който чаках да се кача на самолета за София, около мен мина момиче със ярко сив анцунг и застана на края на опашката.

След като преминахме чекирането и се запътихме към самолета се обръщах с цел да я потърся (поне 3-4 пъти и колкото и хора да имаше сред нас, погледите ни се спираха един в друг) и да се уверя, че ще пътуваме дружно. Докато траеше полета, няколко пъти желаех да се срещна с нея, само че както постоянно срама ме спираше....

Та взех решение, че откакто слезнем от самолета ще я заговоря, само че уви тя бе минала преди мен инспекциите и изгубих следите и.

Бих желал да я видя още веднъж, не желая да разгадавам на ориста, че ще ни срещне някъде след време....може и да не стане, та позор не позор фейсбук е единствената ми алтернатива да я открия и за това се поражда този пост, уповавам се да бъде споделен с цел да доближи до нея.....

Благодаря!!!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР