София. Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните

...
София. Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните
Коментари Харесай

Вицепремиерът Екатерина Захариева връчи наградите на КРИБ за „Мистър и Мисис Икономика” за 2017 г.

София. Заместник министър-председателят по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева връчи довечера наградите на „ Мистър и Мисис Иономика ” за 2017 година на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи . Тазгодишните носители на купата са Елина Друмева, притежател на „ Абритес ” ООД и Димитър Димитров, изпълнителен шеф на „ Софарма Трейдинг ”.
Церемонията „ Мистър и Мисис Икономика ” се организира за седма поредна година от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), като за трети път сътрудник на събитието е списание „ Икономика ”.
„ Много неща ми харесаха през днешния ден. Чух „ заслужени ” няколко пъти. Нека да имаме самочувствие, тъй като всичко, което постигате е вследствие на вашия денонощен труд. Зад всеки Ваш триумф стои труд, умения, иновативност ”, обърна се вицепремиерът Екатерина Захариева към представителите на българския бизнес. Тя акцентира, че с помощта на положителното партньорство сред страната и бизнеса за първи път в историята брутният вътрешен артикул на страната ще доближи 100 млрд лв.. „ Ръстът на Брутният вътрешен продукт на равнища към 4% към този момент е резистентен и в случай че запазим стабилността в страната, той ще остане подобен и през идната година ”, посочи Захариева.
„ Като външен министър ще презентирам България като положително място за живот и за вложения. Уверявам ви, че в случай че имате потребност от моята помощ като вицепремиер - аз съм отсреща. Вече работим за понижаване на бюрокрацията, понижаваме и таксите. Заслугата за този Брутният вътрешен продукт е и Ваша. Нашата работа е да ви оказваме помощ ”, даде заричане към бизнеса вицепремиерът и външен министър.
Екатерина Захариева закри церемонията, отправяйки пожеланието и вярата шефовете на българските компании да работят с от ден на ден упоритост и малко полуда, с цел да не престават да реализират такива триумфи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР