София. Заместник-министър Георг Георгиев ще награди Лари Королов, канадски гражданин,

...
София. Заместник-министър Георг Георгиев ще награди Лари Королов, канадски гражданин,
Коментари Харесай

Зам.-министър Георг Георгиев ще награди Лари Королов, канадски гражданин, виден деец на Македонската патриотична организация, с най-високото отличие на МВнР - „Златна лаврова клонка“

София. Заместник-министър Георг Георгиев ще награди Лари Королов, канадски жител, изтъкнат деятел на Македонската патриотична организация, с най-високото отличие на Министерството на външните работи - „ Златна лаврова клонка ”, за неговия принос за укрепване на връзките на Организацията с Родината и запазване на националната и културна еднаквост и съзнание на членуващите в нея членове. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи .
Македонската патриотична организация (МПО) е най-голямата и значима организация на българските имигранти в Канада и Съединени американски щати, която е основана през 1922 година Един от най-изтъкнатите членове и водачи на МПО е Лари Королов от гр. Торонто - бранител на българската историческа памет.
Церемонията по награждаването ще се състои на 10 октомври от 15.30 часа в Министерство на външните работи, зала " Договори ".
Представители на медиите са поканени да участват на събитието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР