София Вергара е колумбийско-американска актриса, модел и телевизионна личност. Тя

...
София Вергара е колумбийско-американска актриса, модел и телевизионна личност. Тя
Коментари Харесай

Как София Вергара печели и харчи милионите си

София Вергара е колумбийско-американска актриса, модел и телевизионна персона. Тя е родена на 10 юли 1972 година в Баранкиля, Колумбия. Вергара получава интернационално самопризнание с ролята си на Глория Делгадо-Причет в известния ефирен сериал " Модерно семейство ", който се излъчва от 2009 до 2020 година

Според PureWow хонорарът на София се прави оценка на четири милиона $ всеки сезон. Превъплъщението ѝ в облика ѝ завоюва многочислени самопризнания, в това число четири номинации за премиите Еми и четири номинации за оценките Златен глобус.

София Вергара е натрупала своето положение от 180 милиона $ посредством сполучливи актьорски функции, бизнес инициативи и стратегически вложения, а от The Richest се заемат да ни осведомят с детайлности по какъв начин тъкмо.
 Как Селин Дион печели и харчи милионите си
Как Селин Дион печели и харчи милионите си

800 милиона $ не са по никакъв начин малко пари

ПРИХОДИ

Актьорска игра

Актьорската кариера на София Вергара доста способства за триумфа ѝ и благосъстоянието. Тя се е утвърдила като надарена и известна актриса, както в родната си Колумбия, по този начин и в Съединени американски щати. Пробивната роля на София Вергара идва с хитовия сериал " Модерно семейство ", където изиграва брилянтно Глория Делгадо-Причет. Тя е част от основния актьорски състав в 11-те сезона на сериала, благодарение на което натрупа обилни доходи от възнаграждения. Твърди се, че в последните сезони печели към 500 хиляди $ на епизод.

Работа с известни марки

Много известни марки имат огромен интерес към София Вергара за рекламни покупко-продажби и рекламни акции. Актрисата работи с Pepsi, CoverGirl, Head & Shoulders и Rooms To Go, като се се снима в техни реклами. Тези доходоносни партньорства способстват доста за нейното благосъстояние.

Бизнес инициативи

София е отличен бизнесмен, който е вложил в няколко бизнес инициативи. Тя е съосновател на Latin World Entertainment - компания за ръководство на гении и развлекателен маркетинг. Благодарение на тази бизнес концепция, тя продуцира телевизионни излъчвания като Killer Women и The Sofia Vergara Collection, добавяйки още средства към приходите си.

През 2019 година София Вергара започва своята линия облекла, наречена Sofia Jeans by Sofia Vergara в партньорство с Walmart. Колекцията включва налични дрехи за дами в необятна гама от размери.

Продуцентска компания

През 1994 година София става съосновател на продуцентска компания, наречена Latin World Entertainment. Това е многостранна развлекателна компания, фокусирана върху създаването и производството на наличие, ориентирано към латиноамериканския пазар.

Компанията взе участие в разнообразни аспекти на развлекателната промишленост, в това число телевизионни излъчвания, филми, реклами и ръководство на гении. интензивно продуцира и създава планове, които подчертават върху латино културата и показват разнородните гении на латиноамериканците. Компанията има за цел да преодолее пропастта сред латиноамериканската и всеобщата развлекателна промишленост посредством поощряване на разнообразието и приобщаването.

РАЗХОДИ

Филантропия

София Вергара е известна с филантропските си старания и е вложила обилни пари от положението си за финансиране и поддръжка на разнообразни организации. През 2000 година основава Fundación Sofía Vergara в Колумбия, която дава поддръжка и запаси на деца в неравностойно състояние в страната ѝ, изключително в региона на образованието и опазването на здравето.

Актрисата се включва и в самодейността Stand Up To Cancer (SU2C), която набира средства за ускорение на новаторски проучвания на рака и възстановяване на опциите за лекуване на пациентите.

Имоти

Знаменитостите постоянно влагат в парцели от висок клас и София Вергара не прави изключение. Притежава първокласни парцели в Лос Анджелис и Маями. През 2014 година купува вила в Бевърли Хилс на стойност над 10 милиона $. София е нетърпелива да харчи парите си за луксозни имения - тази година се снабдява с нов дом за 26 милиона $.

Луксозни коли

Като сполучлива актриса и бизнесмен София Вергара има няколко автомобила от висок клас. Любовта на София към екзотичните коли си проличава от возилата, с които може да се похвали. В нейния гараж има Jaguar XJ, който коства над 90 хиляди $.

Jaguar XJ е прочут със своя грациозен дизайн и първокласен интериор. Той предлага композиция от грациозност, комфорт и напреднали технологии. Други коли, притежавани от актрисата, включват Porsche, Land Rover, Range Rover Vogue и други.
 Къде София Вергара посрещна 51-ия си рожден ден
София Вергара сподели какъв брой секси е по бански и на 51

Актрисата знае по какъв начин да си почива

Пътувания

Подобно на други известни персони, София Вергара пътува доста - както по работа, по този начин и през свободното си време за развлечение. Много от благотворителните ѝ действия включват пътувания до отдалечени страни, където би трябвало да участва, с цел да поддържа своите планове.

Актрисата обожава и фамилните ваканции на екзотични места с обичаните си хора, където прекарват качествено време дружно и основават трайни мемоари. В момента София е в Италия, където преди дни отпразнува своя 51-ви рожден ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР