София. От ГЕРБ не знаят какви хора и в какви

...
София. От ГЕРБ не знаят какви хора и в какви
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на район Връбница Владимир Петров: Зад арогантността на премиера към хората от Волуяк прозира страх

София. От ГЕРБ не знаят какви хора и в какви условия живеят в този регион на София, тъй като за 10 години не са стъпнали там, съобщи претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на " Връбница ". Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София . " Зад арогантността на премиера към хората от село Волуяк прозира боязън ", съобщи претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на регион " Връбница " Владимир Петров, на който в неделя следва балотаж. Той и гражданският претендент за кмет на София Мая Манолова в четвъртък по здрач се срещнаха с хора, живеещи оттатък ж.п. линиите в село Волуяк.
" Сигурно доста хора не знаят за това място, само че то е част от европейската столица София, изясни Владимир Петров. - Не знаят, тъй като това място е забравено от Районната и Столичната община. Затова и господин министър председателят не знае какви хора живеят там. Нито пък знае по какъв начин живеят тези хора там. Вероятно той и екипът към него даже не подозират за средновековните условия, в които са принудени да оцеляват жителите на европейската столица на това място. Затова ще им опиша какво видяхме с Мая Манолова. Отвъд ж.п. линията във Волуяк хората нямат канализация, вода, има режим на тока, няма градски превоз. Срещнахме обезверени и значително обезверени хора. Да се завоюва доверието им е мъчно, съвсем непостижимо начинание. И ги разбирам. След 10-годишното ръководство на ГЕРБ няма по какъв начин да имат вяра в светлото бъдеще. Защото живеят в примитивни условия в краен регион на европейска столица ", добави той.
Според претендента на Българска социалистическа партия за кмет на " Връбница " Владимир Петров, държанието на премиера в студиото на bTV тази заран е било опит да използва хората от Волуяк с користната цел да избави претендента на ГЕРБ за столичен градоначалник от обвиняването за платен и корпоративен избор.
" Премиерът си разреши надменно да назова хората, живеещи във Волуяк " роми ", разяснява Владимир Петров. - Това е неприемливо! Фактите са ясни - резултатите от ромските секции на първи тур демонстрират истината. А лековатото мятане на обвинявания към хората от Волуяк се надявам да ги стимулира да изберат смяната в неделя. Това е техният късмет! В неделя хората от " Връбница " и Волуяк имат опция да изберат смяната към по-добро. Защото към този момент е напълно явно, че поддръжката на настоящето статукво на нищоправене още 4 години би било равностойно на мазохизъм. В неделя всички имаме късмет да изберем смяната ", добави той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР