София. Обучението в Русенския университет е ориентирано към придобиване на

...
София. Обучението в Русенския университет е ориентирано към придобиване на
Коментари Харесай

Народни представители от ГЕРБ присъстваха на откриването на новата учебна година в Русенския университет

София. Обучението в Русенския университет е насочено към придобиване на познания и умения, които ще Ви обезпечат сполучлива професионална реализация. Вие имате опция да работите с най-хубавите университетски преподаватели, които са подготвени да Ви приготвят като висококвалифицирани експерти със мощ, воля и морал да бъдете почтени и преуспяващи хора. Усилията на академичното управление в лицето на ректора проф. Велизара Пенчева и ръководителя на Общото заседание Христо Белоев са ориентирани към одобряването на университета като модерна и демократична институция с съвременна политика на разширение на интернационалните контакти с реномирани международни университети и внедряване опита на развитите страни посредством рационализиране на образователните проекти. Това сподели в приветствието си националният представител от ГЕРБ-Русе Пламен Нунев по време на формалното разкриване на новата академична година в Русенския университет ``Ангел Кънчев``, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . Той бе специфичен посетител на събитието дружно с сътрудника си депутат, също от ГЕРБ-Русе, доктор Андриан Райков.
``За нас, като народни представители от ГЕРБ, е въпрос на чест и горделивост да оказваме цялостна поддръжка за самодейностите Ви по основаване на условия за динамичен и съвременен образователен развой, както и за поощряване на интернационалния научен обмен``, се споделя още в поздравлението.
Гости на тържествената гала за откриването на Академичната година бяха още зам.-министърът на правораздаването Николай Проданов, регионалният шеф Галин Григоров, зам.-областният шеф на Област Русе Валентин Колев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, зам.-кметовете на Община Русе доктор Страхил Карапчански и Наталия Кръстева, Русенският митрополит Наум, представител на генералното консулство на Руската федерация в Русе, благодателят на университета и строителен бизнесмен - Игнат Канев, някогашни ректори, представители на институции и други
В първия образователен ден пред формалните посетители се състоя формалното изпращане на тима на Русенския университет HydRU Racing Team, който ще се състезава в предварителния кръг на “Шел еко маратон “ в Истанбул.
Повече от 1600 първокурсници влизат в аудиториите на Русенския университет тази есен. Те ще се образоват в 52 бакалавърски стратегии.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР