София. Националният фронт за спасение на България влиза в кампанията

...
София. Националният фронт за спасение на България влиза в кампанията
Коментари Харесай

Валери Симеонов: НФСБ влиза в кампанията за местни избори със самочувствието на партия, показала как се работи за България

София. „ Националният фронт за избавление на България влиза в акцията за локални органи на властта със самочувствието на партия, потвърдила на дело - и с наличието си в Народното събрание, и в изпълнителната власт – по какъв начин би трябвало да се работи за България. Доказала какво е същински и настоящ национализъм, посочила, че националният интерес постоянно би трябвало и може да бъде поставян над партийния и над персоналния. Кандидатите ни за кметове са такива хора “. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов на конференция през днешния ден преди представянето на претендентите на НФСБ за кметове в страната, оповестиха от пресцентъра на партията . Патриотичната групировка издигна кандидатите си за огромна част от градовете в страната. Предстои да бъдат оповестени и другите номинации на партията.
Ето и претендентите:
1. Славчо Атанасов – претендент за кмет на Пловдив. Кмет на Пловдив в мандат 2007-2011, депутат от НФСБ в групата на „ Обединени патриоти “ в 43 и 44 Народно заседание. Роден е на 14 февруари 1968 година в Карлово. Завършва Висшето военно учебно заведение в Шумен, след което „ Право “ във Великотърновския университет „ Кирил и Методий “. Кмет на пловдивския регион „ Тракия “ от 2003 до 2007 година, и на Пловдив от 2007 до 2011. Носител на оценките „ Рицар на книгата “ и „ Следовник на националните будители “. Председател на Комисията по просвета и медии в 43 Народно заседание и на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта в 44 Народно заседание.

2. Йордан Апостолов – претендент за кмет на Добрич. Народен представител от НФСБ в групата на „ Обединени патриоти “ в 44 Народно заседание. Зам.-председател на Парламентарната комисия по земеделие и храни, член на Бюджетната комисия.
Йордан Апостолов е роден на 3 юли 1970 година в Добрич. Агроном, икономист, той познава чудесно проблемите на родния си град.
Един от дейните народни представители, патриот и спомоществовател за това паметникът да ген. Колев в Добрич да го има.

3. Димитър Карбов – претендент за кмет на Варна. Предприемач, умел админ – Димитър Карбов познава чудесно развиването и проблемите на Варна, има опита на депутат и общински консултант в предходни мандати

4. Д-р Бойко Миразчийски – претендент за кмет на Бургас. Роден е през 1966 година, приключил е Медицинския университет в София. От 1993 година работи по специалността „ Хирургия “ в Бургас. От 2006 до 2014 година заема управителни постове в най-голямото здравно заведение на Югоизточна България – МБАЛ – заместник-директор, пълномощник, изпълнителен шеф. Бил е и изпълнителен шеф на МБАЛ „ Бургасмед “ ЕООД. Д-р Бойко Миразчийски е прочут на бургазлии и като общински консултант от НФСБ в интервала 2015 – 2017 година От 8 юни 2017 година досега е изпълнителен шеф на УМБАЛ Бургас.

5. Росен Йорданов Георгиев - претендент за Кмет на Община Благоевград. Той е на 42 години, женен с две деца. Постиженията му като управленец са безспорни. През двата си мандата, като Кмет на с. Дъбрава, трансформира едно изоставено и обезлюдено българско село в най-желаната дестинация за туризъм и най-привлекателно място за живеене в Общината. Създател е на „ Асоциация за европейско развиване на българското село “ и рок фестивала „ The Brava Balkan Fest “. Амбициран е да изведе Община Благоевград от нежеланото положение, което е заела в дъното на статистическата таблица. Мотото му е: „ Стоп на ръководството в жанр ПР! За мен ПР значи повече работа! “

6. Николай Василев Тодоров – претендент за кмет на Троян. Магистър по стопанска система. Със сериозен административен и публичен опит. Бивш ръководител на Общински съвет-Троян, работил е дълги години в системата на Национална агенция за приходите - Ловеч. Дългогодишен ръководител на настоятелство при НУ „ Св. Св. Кирил и Методии ” и член на настоятелство НЧ „ Наука 1970 ”, човек с дейна социална активност по повод отстояването на публично значими дела, правдивост и креативност в работата на Общински съвет – Троян.

7. Росен Цветков – претендент за кмет на Севлиево. В момента е заместник-областен шеф на област Габрово. Две години е бил общински консултант в община Севлиево, претендент за кмет през 2015 от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация в Севлиево, лекар по информационна техника, инженер по връзки, създател на редица публикации, свързани с радиочестотно планиране на мрежи и санитарно-хигиенните им правила

8. Владимир Гърбелов – претендент за кмет на Смолян. Роден и живее в Смолян. Завършил „ Социология “. До 2017 година е притежател и шеф на търговски сдружения, занимаващи се със строителство и туризъм. От месец юни 2017година досега е заместник-областен шеф на Област Смолян. Образование -висше компетентност социология.

9. Трендафил Бакалов – претендент за кмет на Община „ Родопи “, област Пловдив. Роден на 02 октомври 1964 година в Свиленград, само че от 1971 година живее в с. Браниполе, част от Община „ Родопи “. Работил е в Електроапаратурен цех – град Пловдив. От 1992 година до 2014 година чиновник в Министерство на вътрешните работи - Специализирани Полицейски Сили в Пловдив. Към сегашния миг се занимава с частен бизнес.

10. Христо Василев- претендент за кмет на община Тунджа, област Ямбол. Ветеринарен доктор по обучение, един от най- сериозните аграрни производители в района, познава чудесно проблемите на общината и района

11. Георги Димитров - претендент за кмет на Разград. Генерал от Международната академия за командоси. Майстор на спорта по колоездене. Занимава се с частен бизнес

12. Димитър Димитров - претендент за кмет на община Исперих, област Разград. Машинен инженер, офицер от запаса, районен координатор на НФСБ, човек с опит

13. Стефан Димитров - претендент кмет за община Кубрат, област Разград. Агроном по обучение. Занимава се с частен бизнес. Председател на локалната организация на НФСБ.

14. Наталия Стефанова - претендент за Кмет Шумен. Родена в град Шумен. Завършила Международни стопански връзки и магистратура „ Социални действия “. Със сериозен обществено-политически опит. Настоящ общински консултант от НФСБ. Работи като съветник по Оперативните стратегии на Европейския съюз.

15. Даниел Георгиев - претендент за кмет на Велики Преслав. С висше юридическо обучение. Работи като правист консулт.

16. Анастас Димитров – претендент за кмет на Община „ Марица “. Общински консултант в мандат 2015 – 2019. Кмет на с. Войводиново, част от община „ Марица “ през 2011-2015. Авиационен механик по обучение. Работи в областта на частния бранш – занимава е с произвеждане и търговия.

17. инж. Николай Николов – претендент за кмет на Монтана. Завършил Езиковата гимназия в Монтана, магистър от Техническия Университет в София, машинен инженер. Неговият слоган в акцията е „ Ти можеш да подобриш родния си град, просто гласувай "

18. инж. Васил Павлов – претендент за кмет на Перник. Завършил Техникума по минна индустрия „ Христо Ботев “ в Перник със специалността „ Минна електромеханика ” и по-късно Техническия университет в София. Работи в машиностроителен комбинат ”Кремиковци ” като машинен инженер и в Заводите за тежко машиностроене в Радомир. След конкурс работи като шеф на общинската компания и придобива още една компетентност – Мениджмънт и икономически бизнес във Варна. Има сериозен административен опит в община Перник. Областен координатор на НФСБ. В момента заместник-областен шеф на област Перник.

19. Милко Милков – претендент за кмет на Асеновград роден на 16 януари 1977 година Баща на три деца. Управлява личен бизнес от 15 години и в същото време учи по специалността „ Финанси “ в Бургаския свободен университет. Със своите лидерски и отзивчиви умения управлява екип от експерти и има вяра, че хората са най-важният актив във всичко.

20. Ангел Костадинов Ангелов – претендент за кмет на Копривщица
Роден на 05.09.1965г. в град София. Учи в „ Нов български университет ” компетентност „ История на културата ” и в „ Московски университет ” компетентност „ Право ”. Човек със сериозен публичен опит. Учредител и ръководител на Управителния съвет на „ Българска асоциация на ощетените притежатели на недвижими парцели ”. Учредител и ръководител на Управителния съвет на Фондация в социална изгода „ Национален концерн за предпазване на културно историческото завещание България ”. Създател на „ Музей на хляба и обичайните храни ” в Копривщица.

21. Георги Георгиев – претендент за кмет на град Шабла, област Добрич Бакалавър „ Публична администрация “, секретар на читалището в град Шабла

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР