София. Настояваме за мораториум върху строителството в морските и зимните

...
София. Настояваме за мораториум върху строителството в морските и зимните
Коментари Харесай

„Коалиция за България“ настоява за мораториум върху разпродажбата и концесионирането на държавна собственост до края на мандата на този парламент

София. Настояваме за мораториум върху строителството в морските и зимните ни курорти и централните градски елементи в София и огромните градове. Това се показва в позиция на Политическа партия АБВ . „ Възмутени сме от желанието да бъдат продадени 5000 кв. м. застроена повърхност жилищни постройки и 20 дка спортни площадки, зона за отдих в посолския ни комплекс в Москва, както и процедурата по продажба на обособени елементи от ВМЗ-Сопот с аргумента, че сега те не се употребяват за произвеждане и отдих на работещите. Некадърното ръководство не е мотив за продажба.
Като единственият политически формат в България, оповестил се изрично срещу разполагането на нуклеарно оръжие в нашата страна, показваме задоволство от решението на НАТО за неразполагане на нуклеарно оръжие на територията на Европа ", се показва още в позицията. „ Това демонстрира още един път, че само Политическа партия АБВ и „ Коалиция за България “ реагираха от позиция на интереса на Европа. Всички партии в Народното събрание си замълчаха, както и държавното управление. Това ни дава още по-голяма убеденост, че „ Коалиция за България “ е политическа мощ, която ще пази българските ползи в европейските институции ", написа още в позицията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР