София. Над 50 ученици от Езиковата гимназия в Благоевград посетиха

...
София. Над 50 ученици от Езиковата гимназия в Благоевград посетиха
Коментари Харесай

Ученици от Езиковата гимназия в Благоевград се срещнаха в парламента с Цветан Цветанов и депутатите от ГЕРБ-Благоевград

София. Над 50 възпитаници от Езиковата гимназия в Благоевград посетиха Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ и регионален координатор на партията Даниела Савеклиева. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Посещението бе премия за отличните им резултати по време на образователната година и ползотворното им присъединяване в олимпиади и надпревари.
„ Радостен съм, че в Народното събрание идват младежи, които да чуят от първо лице каква е работата на народните представители, да схванат по какъв начин протича законодателният развой,
каква е позицията на ГЕРБ по значими за обществото тематики ”, разяснява ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.
Заедно с него и депутатите от ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, Александър Мацурев, Георги Динев и Димитър Гамишев, младежите дискутираха настоящи тематики като следствията след „ Брекзит “ и проблемите пред модерна Европа.
„ Третото държавно управление на Бойко Борисов ще продължи да води България по пътя на мощна и обединена Европа. Ще следим строго и ще вкарваме ограниченията за ограничение на бежанския поток, ще работим по посока възобновяването на връзките на страната ни с Македония. Важно е всички ние, като общество, да се противопоставяме на фашливите вести, изключително в интернет ”, сподели още Цветан Цветанов.
Младежите от Езиковата гимназия разгледаха пленарната зала и постройката на Народното събрание и се срещнаха с историята на институцията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР