София. Министърът на правосъдието Цецка Цачева проведе поредна работна среща

...
София. Министърът на правосъдието Цецка Цачева проведе поредна работна среща
Коментари Харесай

Министър Цецка Цачева проведе поредна работна среща с представители на Синдиката на служителите в затворите в България и Синдикат „Охрана“

София. Министърът на правораздаването Цецка Цачева организира поредна работна среща с представители на Синдиката на чиновниците в пандизите в България (ССЗБ) и Синдикат „ Охрана “. Това оповестиха от пресцентъра на министерството .
На нея тя осведоми участниците в срещата, че след приемане на писмо от синдикалните организации на 16 януари т.г., с което се слага въпросът за актуализиране на бюджета на Министерството на правораздаването, то е препратено същия ден по подготвеност към Министерството на финансите.
Правосъдният министър напомни, че разпределението на средства става единствено в бюджетната рамка и чиновниците в двете профилирани дирекции - Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ (ГДИН) и Главна дирекция „ Охрана “ (ГДО), към този момент са получили 5 % нарастване на главното си заплащане от 1 януари 2018 година, според одобрения държавен бюджет за тази година.
В края на срещата министърът на правораздаването съобщи още веднъж своята позиция, че ще продължава да отстоява визията си за равнопоставено отнасяне на структурите в бранш „ Сигурност “.
На диалозите участваха още отрасловият заместник-министър на правораздаването проф. Николай Проданов, основният секретар на ведомството Стоян Стоянов, основните шефове на ГДИН Свилен Цветанов и на ГДО Георги Жеков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР