София. Министър-председателят Бойко Борисов се срещна със състезателя по карате

...
София. Министър-председателят Бойко Борисов се срещна със състезателя по карате
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов се срещна със състезателя по карате Тодор Събев, който получи мозъчен кръвоизлив Европейското първенство по шотокан карате-до в Сърбия

София. Министър-председателят Бойко Борисов се срещна със състезателя по карате Тодор Събев, който получи мозъчен кръвоизлив след нерегламентиран удар по време на Европейското състезание по шотокан карате-до в Сърбия през май тази година. Това оповестиха от държавната осведомителна работа . Премиерът се осведоми за здравословното положение на Събев след претърпения случай и за нуждата от спомагателна поддръжка. Европейският ни първенец увери Борисов, че се възвръща бързо и че през идната година ще се върне към дейната си подготвителна и спортна активност.
От свое име и от името на Българската федерация по шотокан карате-до Тодор Събев изрази благодарността си към премиера Борисов и към министъра на опазването на здравето Николай Петров за незабавната реакция след случая. Тогава по предписание на министър-председателя Бойко Борисов екипаж от авиогрупа „ Враждебна “ излетя с транспортния аероплан „ Спартан “ за Белград, с цел да транспортира Тодор Събев до ВМА.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР