София. Коалиция Патриотичен фронт - НФСБ, БДС-Радикали, БНДС Целокупна България

...
София. Коалиция Патриотичен фронт - НФСБ, БДС-Радикали, БНДС Целокупна България
Коментари Харесай

„Патриотичен фронт“ закри кампанията си на знаково за родолюбивото обединение място – пред паметника на Николай Хайтов

София. Коалиция „ Патриотичен фронт - НФСБ, БДС-Радикали, БНДС „ Целокупна България ” закри предизборната си акция на знаково за патриотичното обединяване място – пред паметника на акад. Николай Хайтов в Борисовата градина в София. Това оповестиха от пресцентъра на НФСБ .

„ За нас е значимо да сме тук през днешния ден - пред паметника на бащата на актуалния български шовинизъм, на модерния национализъм – Николай Хайтов “, акцентира претендентът за президент на патриотичното обединяване Валери Симеонов пред своите съратници, претендентите за народни представители и симпатизантите.

Той беше безапелационен, че на България и би трябвало деятелен и деятелен президент, общественик с темперамент, който да отстоява националните ползи. С думите си го поддържа и претендентът за вицепрезидент на обединението Цветан Манчев.

„ Досега не се компрометирахме с опити за домогване до облаги, постове, позиции и рейтинги.
Винаги казвахме истината. В нашето патриотично обединяване - НФСБ, БДС-Радикали, БНДС “Целокупна България ” сме хората, които ще продължим да браним България и държавността! “, акцентира Валери Симеонов и прикани българите да гласоподават с разсъдък и подкряпят единственото родолюбиво обединяване с номер 4 в интегралната бюлетина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР