София. Коалиция “Българските патриоти е обединена от 10 приоритета, по

...
София. Коалиция “Българските патриоти е обединена от 10 приоритета, по
Коментари Харесай

Доц. Милен Михов, ВМРО-БНД: Новото обединение “Българските патриоти” става при две важни условия – лидерите да останат извън листите и това да бъде траен проект

София. Коалиция “Българските патриоти ” е обединена от 10 целта, по които да се търси помиряване, разговор и единодушие. Това сподели доцент Милен Михов, зам.-председател на ВМРО-БНД, за предаването „ Добър ден, България ” на Радио „ Фокус ” . По думите му преди всичко това е демографската рецесия, на второ въпроса за отношението към дребния и междинен бизнес и на трето място отстояване на обичайните форми на фамилен живот, които са изправени пред тестване, както и въпросите свързани с защитата и сигурността.

Правителството на Радев сложи въпроса за проверка, само че в три бранша има последователност – защита, обучение и външна политика. Тази позиция демонстрира, че линията на Вътрешна македонска революционна организация е била вярна. Това би трябвало да бъде непокътнато и продължено.

Доц. Милен Михов добави, че Вътрешна македонска революционна организация е сложила доста ясно фокуса в позицията си по отношение на участието на Северна Македония в Европейски Съюз. Партията е срещу антибългарската политика и враждебността на западната ни съседка.

Българската позиция се основава на едно просто изискване - договорните връзки би трябвало да се съблюдават. Всички останали внушения и операции от страна на Скопие, за червени линии и договаряния за еднаквост нямат нищо общо със същността на въпроса. За наслада до този миг и президентът, и държавното управление следват линия на държание, обрисувана от признатата с цялостен консенсус политическа декларацията от Народно събрание. Позицията на Вътрешна македонска революционна организация на процедура се поддръжка от всички политически сили.

Доц. Милен Михов добави, че новото обединяване “Българските патриоти ” на процедура е рестарт на остаряла концепция на Вътрешна македонска революционна организация при две доста значими условия – водачите да останат отвън листите и това да бъде дълготраен план на обединяване. Той разясни, че Вътрешна македонска революционна организация се е вслушало в гласа на хората, които са се отнесли сериозно към независимото явяване на предходните избори за 45 Народно събрание.

Евелина БРАНИМИРОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР