София. И.д. кметът на столичния район Красна поляна“ Николай Вушовски

...
София. И.д. кметът на столичния район Красна поляна“ Николай Вушовски
Коментари Харесай

Местни избори 2019: БСП – София подадоха сигнал, че изпълняващия длъжността кмет на „Красна поляна“ агитира в изборния ден

София. И.д. кметът на столичния регион „ Красна поляна “ Николай Вушовски организира пропаганда на огромни групи хора от ромски генезис. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София . Според сигнала това се е случило сред 8.00 и 9.00 часа, поредно пред 92 ОУ, 75 ОУ и 123 СУ. Според Българска социалистическа партия - София дейностите му са видени от всички преминаващи хора и съставляват жестоко нарушаване на изборните правила. Сигналът за дейностите на Николай Вушовски е подаден от претендента за общински консултант от „ Българска социалистическа партия за България “ Евгений Белий и е подаден в ОИК – София.
В сигнала е посочено, че е по отношение на чл.87, ал.1, т.22 и се касае за нарушаване на чл.182, ал.4 от Изборния кодекс. Евгений Белий, който е и ръководител на районната организация на Българска социалистическа партия в „ Красна поляна “, моли за предприемане съответните дейности за използване на закона и санкциониране на Вушовски за осъществяване на пропаганда в нарушаване на ИК.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР