София. Една страст, два континента“ събра футболисти и хиляди приятели

...
София. Една страст, два континента“ събра футболисти и хиляди приятели
Коментари Харесай

Проведе се юбилеен мач посветен на 100-годишнината на футбола в Перник

София. „ Една пристрастеност, два континента “ събра футболисти и хиляди другари и почитатели на Миньор от разнообразни краища на света. Разтърсваща стратегия и неповторим юбилеен мач сред „ Миньор “, Перник и „ Миньор “, Чикаго бяха в епицентъра на събитията, отдадени на 100-годишнината на футбола в Перник.
С величествен театър и блестящи осъществявания на художествените гимнастички от състезателен клуб „ Виктория “, песните на надарената Николета Станойкова и танците на мажоретният състав на Шесто учебно заведение подвигнаха градуса на настроението.
В малко обобщение бяха публично показани тимът на ФК „ Миньор “ за сезон 2019/2020 година, както и съставът на гостите. Двата отбора бяха съпроводени от децата, които сега упражняват в школата. Участниците в юбилейната среща получиха медали с надпис „ 100 години футбол в Перник, обезпечени от БФС.
Точно в 19 минута след началото на срещата беше пресечен алегорично мача по отношение на учредяването на клуба.
На юбилейния мач участваха кметът на Община Перник Вяра Церовска и нейния екип, националният представител доктор Александър Александров и хиляди почитатели, пристигнали да поддържат обичания им Миньор!
Мачът приключи с доста страсти и въодушевление и победа 7:0 за Миньор /Перник/, след което последва празнична заря, която озари небето над стадиона.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР