Директорът на ОД на МВР-Перник награди четирима ученика от Радомир

...
Директорът на ОД на МВР-Перник награди четирима ученика от Радомир
Коментари Харесай

Добрият пример: Наградиха ученици от Радомир за доблестни постъпки

Директорът на ОД на МВР-Перник награди четирима ученика от Радомир за доблестни действия , оповестиха от полицията.

Той отиде до учебното заведение в което учат младежите, с цел да им връчи оценките. Старши комисар Милчо Милчов връчи грамоти на учениците от СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ за проявена гражданска героизъм, почтеност и добрина.
 ОД на МВР-Перник
В края на месец януари тази година седмокласниците Борил Илиев и Иван Ананиев намерили на улицата телефон . Без никакво съмнение, двамата отнесли устройството в Районно управление-Радомир.

Д

На 5 март осмокласничките Рая Николова и Даная Ангелова минавали по ул. „ Братя Миленкови “ и намерили портфейл с пари и документи. И те не се поколебали и го предали в Районното ръководство.
 ОД на МВР-Перник
Полицаите са разкрили притежателите и върнали изгубените движимости , а те от своя страна благодарили за честността им. Четирима получиха и предметни награди.
 ОД на МВР-Перник
При връчването на грамотите в наличието на съучениците им, класните ръководители и шефа на учебното заведение старши комисар Милчо Милчов се обърна към учениците с думите : „ Благодаря ви девойки и момчета.

Вие извършихте положително дело и проявихте зряла възраст и достолепие . За мен е чест да ви поздравя за образеца, който дадохте на нас като зрели хора и като общество. Вашите родители, учители и съученици би трябвало да се гордеят за разсъдъка, достолепието и честността ви.
 ОД на МВР-Перник
Надявам се всеки от нас, който се допре до този образец да го занесе в дома си, в обществото и общуването, тъй като имаме потребност да бъдем по-добри “. Директорът благодари и на фамилиите на децата, както и на техните учители, които са помогнали да се изградят такива качества у тях.

Началникът на Районното ръководство основен контрольор Джалев също поздрави учениците и ми пожела постъпките да станат заразителни за младото потомство, а и освен.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР