Ергенките от първия сезон на любовното шоу Карина Ленкова, Дениз

...
Ергенките от първия сезон на любовното шоу Карина Ленкова, Дениз
Коментари Харесай

Ергенки подлудиха Денсинг Старс“

Ергенките от първия сезон на любовното шоу Карина Ленкова, Дениз Хайрула и Людмила Костадинова очевидно се интересуват единствено от облеклото си, само че не и от държанието си. Трите моми изненадващо цъфнаха в публиката на „ Денсинг Старс “. Те подлудиха клетите посетители на предаването, което се излъчва онлайн всеки вторник, написа в. „ Уикенд “.

Наконтените мадами не стопираха да приказват, да се смеят, да си пишат и да излизат по време на над 3-часовия лайф на танцувалното шоу. Най-невъзпитано се държа Людмила, която очевидно се счита за звезда от ранга на Лили Иванова. Родната прима е известна с желязната си дисциплинираност, нещо непознато за трите грации. Люси, която преди 2 години получи купата „ най-злобната ергенка “, изобщо не се вълнуваше от красивите танци, които се разкриваха пред очите й. По-важно беше да си чати по телефона и да се смее. Учудващо, само че от трите най-възпитано се държа Дениз Хайрула, която през множеството време се съобразяваше и мълчеше, а понякога следеше и какво се случва в шоуто. Все отново и тя се подвеждаше по групичката и се включваше в диалозите, които не бяха на тематика „ Денсинг Старс “, както разхождането им из залата по време на ефира.



Участничките в „ Ергенът “ очевидно държаха да не останат незабелязани и няколко пъти минаха през публиката посред фотосите и танците на сцената. Досущ като тези фенове, които кръстосват киносалона по време на прожекцията. Грозното пате от „ светата троица “ – Людмила, не спря да повтаря, че е в шоуто да поддържа Виктор, а тя даже не гледаше танца му, тъй като беше заета да разгласява сторита и да си написа с другари. Самият Стоянов надали подозира, че ергенките от неговия сезон спекулират с името му. Преди време мачото се ожали, че доста дами си вършат реклама на негов тил и настояват, че са имали интимни връзки, без това да е истина.

Трите ергенки бяха настанени относително покрай гаджето на Папи Ханс – Сара Драгулева, както и фамилията на Емрах. И Сара, и кланът Стораро гледаха в унес танците и нито се разсейваха с телефони, нито се смееха дебелашки, а демонстрираха почитание към труда на звездите, които са на сцената. „ Явно неслучайно Папи е бясно влюбен в Драгулева. Младо, културно и възпитано момиче ” – разясниха присъстващи фрапиращата разлика сред актрисата и безработните моми ергенки. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР